15 Bin TL’ye Kadar Destek Ödemesi Alma Fırsatı E Devlet Kayıtları Başlattı

15 Bin TL’ye Kadar Destek Ödemesi Alma Fırsatı E Devlet Kayıtları Başlattı

Devlet tarafından kolay başvuru ile destek ödemelerine devam ediliyor. E Devletten yapılması gereken başvuruların ardından işlemler hızlı şekilde sonuçlanıyor. Vatandaşlar olumlu sonuçların ardından 1500 TL’den 15 bin TL’ye kadar devlet desteğinden faydalanabiliyor. Anlık olarak gerçekleşen başvuru ve ödeme işleminde vatandaşınbeklemesine gerek kalmıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
15 Bin TL’ye Kadar Destek Ödemesi Alma Fırsatı E Devlet Kayıtları Başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başvurular E Devletten Yapılacak Sosyal Mesafe Korunacak

Korona virüsün oluşturduğu ağır tahribatın altından kalkmaya çalışan vatandaşlara devlet de yardım elini uzatıyor. Buna göre E Devlet üzerinden belirlenen şartları yerine getiren vatandaşların başvuruları hızlı şekildesonuçlandırılıpödemeleri anında gerçekleştiriliyor. 1500, 2500 v 15 bin seçenekleri ile vatandaşa ihtiyacı olan tutarı seçme imkânı da sunuluyor. Hesaplamalara göre 2.1 milyon aileye ödeme gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bu sayının ilerleyen günlerde artarak 4.1 olması bekleniyor. Hiçbir kuruma gitmeye gerek kalmadan E Devlet üzerindenbaşvuruları gerçekleştirebilirsiniz.

Asgari ücretliler için başka destek paketleri de oluşturulmaya devam ediliyor. Planlanan düzenleme hayata geçirildiğinde toplam 7 milyarın üzerinde ödemenin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Verilecek devlet destekleri 3 ay geri ödemesizşekilde vatandaşa verilmiş olacak. Ayrıca düşükfaiz oranıyla vatandaşın bütçesi sarsılmamış olacak. Geçmişdönemlerde de aynı uygulama söz konusuolduğundan yeni kapsamı işle 4. Faz ödemelere geçilmesi planlanıyor. Açılacak başvurular le diğer 3 faz ödemeyi kaçıran vatandaşlara kolaylık sağlanmış olacak. Pandemi sürecinin gidişatına göre ödemelerin devam edip etmeyeceği konusunda net bir açıklama yapılmazken ilgililer vatandaşları mağdur etmeyeceğini belirtti. Artan enflasyona göre devlet desteğine zam uygulanma ihtimalinin olacağı da açıklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP