Devletten Herkese 400 TL Yardım Ödenmesi Yapılacağı Duyuruldu!

Devletten Herkese 400 TL Yardım Ödenmesi Yapılacağı Duyuruldu!

Devletten bütün insanlara 400 lira yardım desteği yapılacağı bildirildi. İhtiyaç sahibi ev halkına 400 lira nakit desteği verilecek. Başvurular alınmaya başladı 400 lira destek için başvuru merkezi belediyelerdir. Belediye git gide anında 400 lira desteğinizi alabilirsiniz. İhtiyaç sahibi ev halkına gıda desteği 400 lira nakit yardım ödemesi alabilirsiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
Devletten Herkese 400 TL Yardım Ödenmesi Yapılacağı Duyuruldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oluşan covid-19 salgını sebebiyle birçok belediye ihtiyaç sahibi insanlara pek çok maddi destekler de bulunuyor. Bu destekler olarak da bildirilen son habere göre desteklerin bütün insanlar için 400 TL tutarında olduğu açıklandı. Normal olarak maddi yardım sahibi olan insanların aylık giderlerine yardım edebilecek olan bu tutar ise aylık şeklinde ödenecek. Birçok başvuru şartları ve adımları olan yardımı almak isteyen insanların oturdukları mahallede ki belediyeye başvurmaları rica ediliyor.

Belediye Yardımları Ne Kadar Olacak?

Belediyeler yönünden karşılanacak olan bu desteklerin ev halkında ki birey sayısına göre tutarı değişecektir. Bu noktada ise 2 bireylik ev halkının bin 478 lira altında gelire sahip olması şartı gerekmektedir. 3 bireylik ev halkında bin 874 lira altında gelirin bulunması koşulu oluşuyor. Bir başka olarak 4 bireylik ev halkında 2 bin 212 lira gelirin altında kazanca sahip olunması gerekiyor. Pek çok birey sayısına göre artış gösteren bu destek tutarları ise 5 kişilik ev halkında 2 bin 530 lira altında ve 6 kişilik ev halkı ise 2 bin 814 lira altında gelirin olması şartı isteniyor. 7 bireylik ev halkına 3 bin 19 lira altında gelir düzeni olması gerekiyor. Bitiş olarak da 8 bireylik ev halkın da 3bin 353 lira altında gelirin olmasıyla destek parasının alınması sağlanıyor olarak açıklayabiliriz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP