DOLAR

32,5936

0.36%
EURO

34,8693

0.37%
ALTIN(gr)

2.502,24

0,73%
BİST 100

%
Ziraat Bankası’nda Görülmemiş Fırsat, Faiz Oranları İyice Düşürüldü

Ziraat Bankası’nda Görülmemiş Fırsat, Faiz Oranları İyice Düşürüldü

Kamu bankaları arasında en çok tercih edilen Ziraat Bankası vatandaşın yüzünü güldürecek, rahatlamalarını sağlayacak bir haber ile geldi. Şu son günlerde kamu bankaları tarafından gelen kredi destek paketlerine bir yenisi daha eklendi. İşte detaylar…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
Ziraat Bankası’nda Görülmemiş Fırsat, Faiz Oranları İyice Düşürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pek çok kişiye erişim kolaylığı sağlayan kredi paketi vatandaşın bu zorlu pandemi sürecinde rahat bir nefes almasına yardımcı oluyor. Özellikle araç sahibi olmak isteyen fakat fiyat artışı yüzünden bir türlü olamayanlar gündemdeydi. Araç fiyatlarındaki artış beraberinde kamu bankalarının kampanyalarını sonlandırması ile devam etti. Fakat bu durum son buluyor ve araç modellerine göre kampanya fırsatları başlatılıyor.

2020 Haziran ayından bu yana devam eden normalleşme süreci kamu bankaları tarafından açıklanan kredi destek paketleri ile de destekleniyor. Taşıtlar için 0,49, konutlar için 0,64i sosyal hayatı desteklemek için 0,58 ve tatil fırsatı içinde 0,99 faiz oranları sunuluyor. Bu kapsamda faiz oranlarının da düşürüldüğü bir gerçek.

0,49 Faiz Oranı İle Taşıt Kredisi Fırsatı

Ziraat Bankası otomobil sahibi olmak isteyenlerinde yardımına koşuyor ve sadece 0,49 faiz oranı ile taşıt kredisi kampanyası başlatıyor. Yerli ve yabancı taşıtlar için 1 Haziran’dan bu yana kredi destek paketleriyle beraber kampanyalar süre geliyordu. Bu sayede araç satışlarında da bir artış meydana geldi, özellikle ikinci el araçların satışı kamu bankalarının yapmış olduğu kampanyalar ile arttı.

  • BMW
  • FORD
  • GAZ
  • GÜLERYÜZ
  • ISIZU
  • KARSAN
  • MERCEDES
  • OTOKAR

Marka araçlar için kredi ödeme fırsatları devam ediyor. Ziraat Bankası resmi internet sitesinde tüm detaylara ve başvuru işlemlerine ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP