DOLAR

32,5690

0.08%
EURO

35,0094

0.47%
ALTIN(gr)

2.431,91

0,37%
BİST 100

%
ICO Scam Train, İsveç’e Geldi – “Starflow” ile Buluştu

ICO Scam Train, İsveç’e Geldi – “Starflow” ile Buluştu

ICO dolandırıcılıkları birçok biçimde olabilir. Kimlik avı dolandırıcılıkları var. Doğrudan parayı alıp kaçma dolandırıcılığı var. Ve yatırım yapanlara uygulanabilir bir çalışma ürünü sunmamakta başarısız olan ICO dolandırıcılıkları var.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
ICO Scam Train, İsveç’e Geldi – “Starflow” ile Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun vadede, bunlar her açıdan zararlıdır, çünkü sadece yatırımcıları paralarını mahrum bırakmazlar, aynı zamanda onların zamanlarına mal olurlar. Bu hafta ICO Scam Express, İsveç ve Slovenya’da Starflow ve Futourist‘de durdu. Her iki projenin de başarısızlıkla sonuçlanacağı muhtemel.

Yeni bir gün ve yeni bir amacsız ICO daha

Amaçsız ICO’lar da istisna değildir – bunlar kuraldır. Herhangi bir işletme gözönüne alındığında, tüm yeni başlayan şirketlerin% 10’dan azı yatırım yapmaya değer ve yalnızca bunların yaklaşık yarısı uzun vadeli iş yapar. ICO’lar daha da kötüleşmelidir. Her ülke anlamsız ICO’ların payını üretir, bu nedenle İsveç ve Slovenya bu açıdan kesinlikle yalnız değildir. Futourist ve Starflow’un gelişiyle bu hafta başrollerini oynuyorlar.

ICO Scam Train, İsveç’e Geliyor. Bu, bu anlamda gelen ikinci projedir. İlk bakışta, Starflow yeterince meşru görünüyor. Web sitesinde markaların ve içerik oluşturucuların içerikten para kazanabileceği bir platform planlarını ana hatlarıyla belirten kısımlarda hiçbir sorun gözükmüyor. Beyaz kağıt gayet kapsamlı. Ayrıca bir de çöp parçası. Önceden dört sayfalık bir feragatname ile sunulmuş olan bu broşürde, aşağıdakiler gibi istekli ifadeler bulunmaktadır:

StarCoin, sadakat simgesi olarak işlev görerek tüm katılımcılar arasındaki ilişkileri güçlendirecek ve platformda uzun vadeli faaliyetlerde bulunacaktır. Ayrıca, Starflow’un başkalarınınkinden ziyade kendi performansımıza dayalı olarak değerlenip takdir edileceğinden emin olabilirsiniz.

Teknik raporu inceledikten sonra, inceleme yapan herhangi bir potansiyel yatırımcı için bir sonraki liman, projenin ekibi ve danışmanları olmalıdır. Sektöre uygun tecrübeleri var mı? Projelere sadık kalma konusunda gönüllü olduklarını gösterdiler mi yoksa bir projeden diğerine mi geçiyorlar? Starflow’un erken destekçileri ve danışmanlarından biri, “kötü şöhretli seri girişimci” olarak tanımlanan Johan Staël von Holstein’dır. Von Holstein’ın ilk girişimlerinden biri, dot com patlaması sırasında rekt olan Icon Medialab oldu ve hisse senetlerinin bir yılda% 98 düşüş göstererek 500 kişiyi işten çıkarmaya neden oldu. Daha sonra ise satın alındı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP