DOLAR

32,5812

0.12%
EURO

35,0191

0.45%
ALTIN(gr)

2.424,51

0,07%
BİST 100

%
İç Giyim Firması, Covid-19 Salgınında E-Ticarette Müşterilerini Yalnız Bırakmadı!
  • Finans 365
  • Finans
  • İç Giyim Firması, Covid-19 Salgınında E-Ticarette Müşterilerini Yalnız Bırakmadı!

İç Giyim Firması, Covid-19 Salgınında E-Ticarette Müşterilerini Yalnız Bırakmadı!

Armada İthalat ve İhracat firması mağaza'da obje shop iç giyim, e-ticaret platformlarında la livva olarak tanınan firma ihracat devi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.. Detaylar haberimizde..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
İç Giyim Firması, Covid-19 Salgınında E-Ticarette Müşterilerini Yalnız Bırakmadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İç giyim sektöründe lider firma olma yolunda hızla ilerleyen firma, rakiplerinin yurt içi satışlarının yanı sıra, yurt dışı satışlarına da ağırlık vermekte. Aliexpress gibi büyük pazar alanlarında satış yapmaya başlayan firma, sunduğu devlet raporlarına göre 600 farklı ülkeye ihracat gerçekleştirmiş durumda.

Covid-19’da Ülkemizin Yanındayız!

Firma Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özcan ile yapılan röportajda ” Covid-19 ülkemiz ve vatandaşlarımızı ekonomik anlamda ciddi yaraladı. Bizde iç giyim firması olarak e-ticaret platformumuzda ciddi bir indirim yaptık. Yurt dışına yaptığımız ihracatlar ile ülke ekonomisine, yurt içinde yaptığımız satışlar ile de vatandaşlarımıza faydalı olma çabasındayız.” ifadelerini kullandı.

İhracatta Dev Rakam!

İhracatta kendi alanında ciddi rakamlara ulaştıklarını ve sektörde bu alanda lider olduklarını ileri süren Özcan, kalitemizi bozmadan en uygun fiyatlarla çalışmalarını sürdüreceklerini, cari açık politikasına katkıda bulunmak için e-ticaret ekipleri ile birlikte ciddi mesai harcadıklarını ekledi. Rakamlar üzerine herhangi bir açıklama yapmayan Özcan, ciddi rakamlardan bahsediyoruz dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP