DOLAR

32,3462

0.29%
EURO

35,1386

-0.02%
ALTIN(gr)

2.307,08

1,31%
BİST 100

%
Ne Dilersen Dile Maximum Mobil’de

Ne Dilersen Dile Maximum Mobil’de

İş Bankası, müşterilerine sunduğu kredi kartı seçeneklerinin ardından şimdi de onların hayatlarını kolaylaştırmak adına pek çok yeniliğe imza atıyor. Maximum Mobil de, bankacılık ve kredi kartı işlemleri için vakit kaybetmek istemeyen ve tüm bunları yaparken de bankanın sunduğu avantaj ve fırsatlardan yararlanmak isteyen müşterileri için hazırlandı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
Ne Dilersen Dile Maximum Mobil’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maximum Mobil Nedir?

Maximum Mobil, İş Bankası’nın siz müşterileri için tasarladığı bir cihaz uygulamasıdır. Bankacılık işlemlerinize yönelik pek çok seçenek sağlayan bu uygulama aynı zamanda Maximum Kart kullanıcılarına özel cazip kampanyalar ve fırsatlar da sunmaktadır.

Maximum Mobil Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Maximum Mobil uygulamasını telefon cihazınıza indirmeniz gerekmektedir. Cihazınızın işletim sistemine göre değişen yükleme ekranlarındaki arama çubuğuna Maxumum Mobil yazarak, çıkan uygulamayı indirme işleminize başlayabilirsiniz. Uygulamanın telefonuza yüklenmesinin ardından, TC Kimlik Numaranızı, İş Bankası Müşteri Numaranızı veya Yabancı Kimlik Numaranızı tuşlayarak Maximum mobil giriş işlemlerini başlatabilirsiniz. Sonrasında karşınıza çıkan işlem basamaklarını gerçekleştirdikten sonra Maximum Mobil’in kolaylıklarla dolu dünyasına adım atmış olacaksınız.

Maximum Mobil İle Yapabilecekleriniz

Uygulama size pek çok kolaylık sunuyor ve bunların hepsini sizi uğraştırmadan vaktinizi almadan yapıyor. Kredi kartı işlemlerinizi, borç ve bakiye durumunuzu günün her anında kontrol edebilir, alışveriş taksitlendirme ya da ek taksit talebinde bulunabilir ve İş Bankası Kredi Kartı başvurularınızı hiç vakit kaybetmeden bu uygulama ile yapabilirsiniz. Ayrıca ihtiyaç durumunuza bağlı olarak kart limit artışı taleplerinizi de doğrudan Maximum Mobil üzerinden yapabilirsiniz. Daha pek çok seçenek için Maximum Mobil resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Maximum Mobil Fırsatları Nelerdir?

Maximum mobil uygulaması bankacılık adına müşterilere sunduklarıyla da sınırlı kalmıyor. İş Bankası devamlı olarak müşterileri için kampanyalar oluşturmaktadır. Bankanın, Kredi Kartı kullanıcılarına özel olarak hazırladığı tüm avantaj ve kampanyalara da uygulama üzerinden erişim fırsatı bulunmakta. Dilediğiniz kampanyaya katılmak ve koşulları öğrenmek için ilgili kampanyanın açıklama kısmından yararlanabilirsiniz.

Maximum Mobil ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve merak ettiğiniz soruları açıklığa kavuşturmak için bankanın web sitesini ziyaret edebilir, müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP