DOLAR

32,5421

0.34%
EURO

34,6560

0.35%
ALTIN(gr)

2.490,04

0,29%
BİST 100

%
Bitcoin Safiye Sonunda Yakalandı! Bakın Hemde Nerede Ne Yaparken

Bitcoin Safiye Sonunda Yakalandı! Bakın Hemde Nerede Ne Yaparken

Bir anda Türkiye'nin gündemine giren Bitcoin Safiye sonunda yakayı ele verdi. Aydın'da çok sayıda kişiyi bitcoin üzerinden menfaat vaad ederek kandıran, sürekli şekil değiştiren Bitcoin Safiye Bursa polisinin dikkatli çalışmaları sonucu yakalandı. İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:15
Bitcoin Safiye Sonunda Yakalandı! Bakın Hemde Nerede Ne Yaparken
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapmış olduğu dolandırıcılık ile haftalardır Türkiye gündemini meşgul eden Bitcoin Safiye lakaplı Safiye Gökçen Bulut sonunda yakalandı.

Parası olan insanların önce güvenini kazanıp daha sonra pörtföyü büyük meblağa ulaşınca bir anda ortalıktan kaybolmuştu. Kurbanları arasında doktorlar, mühendisler, profesörler ve iş insanları olduğu söyleniyor.

Çiftlikbank Olayından Sonra 2. Vaka Bitcoin Safiye

Kendisini ‘ekonomist-broker’ olarak tanıtıp, farklı meslek gruplarından 40 dan fazla kişiyi 600 bitcoin karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla aranan ‘Bitcoin Safiye’ Bursa Polisinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan Bitcoin Safiye lakaplı Safiye Gökçen Bulut, Bursa’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Hakkında Bilişim Sistemleri Banka ve Kredi Kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle Dolandırıcılık Suçundan aranan Bulut, Aydın polisine teslim edildi.

Yetkililer menfaat vaad eden her türlü kişi ve kurumlara karşı vatandaşları uyanık olmaları konusunda uyarıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP