DOLAR

32,5769

0.01%
EURO

34,8883

-0.02%
ALTIN(gr)

2.432,08

0,09%
BİST 100

%
Garanti Bankası’ndan Bayram Öncesi İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası’ndan Bayram Öncesi İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Ramazan Bayramına az bir zaman kala vatandaşların artan nakit ihtiyaçlar için bankalar cazip oranlarla ihtiyaç kredisi vermeye devam ediyor. Bunun üzerine Garanti Bankası'da bayram öncesi ihtiyaç kredisi kampanyası yaptı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:16
Garanti Bankası’ndan Bayram Öncesi İhtiyaç Kredisi Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramına az bir zaman kala vatandaşların beraberinde artan nakit ihtiyaçlar için bankalar cazip oranlarla ihtiyaç kredisi vermeye başladı. Bunun üzerine Garanti Bankası’da bayram öncesi ihtiyaç kredisi kampanyası yaptı. İşte Garanti Bankasının bayram öncesi ihtiyaç kredisine dair detaylar…

Bireyseller İçin 25.000 TL Esnaflar İçin 60.000 TL Kredi İmkanı!

Vatandaşlar Ramazan Bayramına az bir zaman kala bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını yakından takip etmektedir. Acil nakit para ihtiyaçları için bankaların kredi faiz oranlarında indirim yapmalarını bekleyen vatandaşlar için Garanti Bankası kampanya kapsamında 3-60 ay arasında vadelendirme yapmaktadır.

Faiz oranları, vade süresine ve kredi tutarına göre değişmekte olup, Bireysel ihtiyaç kredileri için maksimum vade sınırı çalışanlar, emekliler için veya da kira geliri sahipleri için 60 ay, yalnızca şahıs firması ya da firma ortağı geliri olan müşteriler için de 36 ay olduğu açıklandı.

Ticari amaçlı kullanılan esnafların tüm ihtiyaç kredileri için vade sınırı 36 ay olarak açıklandı. Garanti İnternet veya Garanti Cep’ten yapılan başvurularda vatandaşlar onaylanan tutar kadar kredi kullanabilecekler.

Aynı zaman da maaş ödemesini garanti bankasından almayan vatandaşlar için de Garanti İnternet veya Garanti Cep’ten alabilecekler. Bireysel müşteriler için üst limit 25.000 TL olarak belirlenip, esnaflar için ise 60.000 TL olduğu ifade edildi.

Bayram öncesi ihtiyaç kredisi kapsamında vatandaşlar minimum 3 ay, maksimum 60 ay vadeye kadar kredi kullanabilecekler. “Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı”, tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmakta olup %5 BSMV dahil edilmemiş, Tahsis ücreti, kredi tutarının 0,5%’i kadar’dır.

Şartları Nedir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak zorunda, aynı zaman da Garanti Bankası müşterisi olması, Banka sisteminde nüfus cüzdanı bilgileri ile imzasının bulunması Kredinin toplam maliyeti ise kredi taksitlerinin toplamıdır. Garanti bankasının bu kampanyasından yararlanma koşulu vatandaşın risklilik durumuna göre değişkenlik gösterior. Kampanya garanti bankasının diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.

Kredi Tutarları ve Faiz Oranları!

En güncel bankalar arası faiz oranlarından ve kampanyalardan anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı yükleyiniz…

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP