DOLAR

32,3829

0.19%
EURO

35,0588

-0.07%
ALTIN(gr)

2.324,37

0,23%
BİST 100

%
Market Fiyatları Konusunda 81 İlin Valiliğine Denetim Yazısı
  • Finans 365
  • Finans
  • Market Fiyatları Konusunda 81 İlin Valiliğine Denetim Yazısı

Market Fiyatları Konusunda 81 İlin Valiliğine Denetim Yazısı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yapmış olduğu bir açıklama market fiyatlarının denetimi konusunda 81 ilin valiliğine yazı gönderildiğini açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:16
Market Fiyatları Konusunda 81 İlin Valiliğine Denetim Yazısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan “Dünya Gümrük Günü Etkinliği ve Sertifika Dağıtım Töreni” programına katıldı. Program kapsamında bir konuşma yapan Bakan Pekcan market fiyatları konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Bu konuda hükümetin attığı adımları değerlendiren Bakan Pekcan’ın konuşması şu şekilde.

81 İL VALİLİĞİNE YAZI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan uyarılarda market fiyatlarının çok yüksek olduğu ve doların düşmesine rağmen indirimlerin gerçekleşmediği ifade edilmişti. Bu açıklamaların ardından Ruhsar Pekcan, 81 il valiliğine resmi yazı gönderildiğini ve denetimlere başlandığını duyurdu.

“Denetimlerimiz devam ediyor. Bu denetimlerimizi çok görünür kılmıyoruz ama yaptıkları iş çok görünür. Ayrıca, geçtiğimiz hafta 81 il valiliklerine yazı göndererek hem İç Ticaret Genel Müdürlüğümüz hem de Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğü ile beraber tekrar yerinde uygulamalara, denetimlere başladık. En kısa zamanda hepimiz sonuçlarını göreceğiz”

BAKAN PEKCAN’A FİYAT SORUSU

Program kapsamında Ticaret Bakanı Pekcan’a fiyatlar konusunda bir soru soruldu. Bir basın mensubu Bakan Pekcan’a “Fiyatların değişikliği sizin de dikkatinizi çekiyor mu?” sorunu yöneltti. Bakan Pekcan bu soruya şu yanıtı verdi.

“Cumhurbaşkanımızın bile çekmiş bizim çekmemesi mümkün değil. Önemli olan halkın bunu hissediyor olması birinci derecede. Biz de bununla ilgili tedbirlerimizi alıyoruz. Hal Yasası bir an önce devreye girip uygulansa bütün bu sıkıntılarımızın çoğunu atlatacağız. En kısa zamanda devreye girerse bu geçişleri daha kolay göreceğiz”

Ekonomi Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP