DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Türkiye’de Büyük İki Distribütörlük Anlaşması Tekrar Sağlandı!
  • Finans 365
  • Finans
  • Türkiye’de Büyük İki Distribütörlük Anlaşması Tekrar Sağlandı!

Türkiye’de Büyük İki Distribütörlük Anlaşması Tekrar Sağlandı!

Rulman günlük yaşamda kullanılan ve mekanik anlamda olmazsa olmaz niteliği taşımaktadır. Türkiye’de Dünya devleri ile anlaşan Alternatif Rulman’dan ilk kez açıklama geldi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:16
Türkiye’de Büyük İki Distribütörlük Anlaşması Tekrar Sağlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alternatif rulman, Konya Büsan sanayisinde gelişmiş alt yapısı, alanında tecrübeli personelleri ile başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Son zamanlarda adından ekonomi alanında sıkça söz ettiren alternatif rulman, Dünya devleri ile anlaşma yaparak Türkiye’de mekanik sektöre yeni bir boyut kazandırdı. Şirket kurucusu Aydın TÜKEL, şirketi kurarken misyon ve vizyon hedefimiz vardı bizde bu hedefe emin adımlarla ilerliyoruz ifadelerini kullandı.

NSK rulmanları ve IF taşlanmış vidalı mil gibi iki dünya devi ile Türkiye resmi distribütörlük anlaşması yapan TÜKEL, hedeflerinde birkaç dünya devi daha var diyerek yeni anlaşmaların sinyalini verdi.

Maliyetler Düştü! Üretici Kaliteli Kullandı!

Alternatif rulman şirket kurucusu Aydın TÜKEL ile yaptığımız görüşmede;

“Şirketimiz kurulum aşamasında iken büyük bir hedefimiz vardı. En üstte olmak ve sanayici için maliyetleri düşürerek, üretici kalitesini arttırmaktı ki biz bunu başardık. Japon devi NSK rulmanları ile Alman devi IF taşlanmış vidalı miller firmalarının yetkili Türkiye distribütörlüğünü aldık. Hedefimiz burada son buldu mu? Tabi ki hayır, hedefimiz daha da kendimizi geliştirmek. Büyük bir kaliteden ve ciddi oranda maliyet düşüşleri bahsediyoruz bunlar yabana atılacak şeyler değil.” İfadelerini kullandı.

NSK rulmanları paylaştığı verilerde Türkiye’de Alternatif rulmandan sıkça söz ettiğini görmekteyiz. Cari açıkların arttığı ve ülke içi yatırımların azaldığı dönemlerde bu gibi yatırımların ülkeye kazandırılması büyük önem arz ederken firma bu alanda üzerine düşeni yapmış ve yapacak gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP