Garanti Bankası’ndan Konut Kredisi Faiz Oranı İndirimi
  • Finans 365
  • Kredi
  • Garanti Bankası’ndan Konut Kredisi Faiz Oranı İndirimi

Garanti Bankası’ndan Konut Kredisi Faiz Oranı İndirimi

Garanti Bankası yapmış olduğu bir açıklama ile konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptığını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklama detayları haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:06
Garanti Bankası’ndan Konut Kredisi Faiz Oranı İndirimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konut kredisi faiz oranlarında indirimler devam ediyor. Bankalar tarafından yapılan açıklamalarda çoğu banka faiz oranlarını aşağıya doğru çekmişti. Yüzde 2 faiz oranının altında çok sayıda banka konut kredisi sağlarken bankalar bu oranı da aşağıya çekmeye başladılar.

Bu kapsamda yapılan son açıklama ise Garanti Bankası’ndan geldi. Garanti Bankası yapmış olduğu güncelleme konut kredisi faiz oranında yeni bir indirime gitti.

GARANTİ BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANINDA İNDİRİM

Garanti Bankası en son geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu bir duyuru ile konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1.99 oranına çektiğini bildirmişti. Bu açıklamadan kısa bir süre tekrar konut kredisi faiz oranlarını güncelleyen banka bu oranı yüzde 1.94’e çektiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan bu güncelleme ile 28 Ocak tarihinde 1.99 oranına indirilen faiz oranı 1 Şubat tarihinde yüzde 1.94 oranına indirildi.

Garanti Bankası’ndan konut kredisi almak isteyen bir müşterinin 100.000 bin TL’lik krediyi hangi koşullarda geri ödeyeceğini sizlere aşağıda aktarıyoruz. Bankadan 10 yıl vadeli 100 bin TL kredi çeken bir müşteri yüzde 1.94 faiz oranıyla bu krediyi geri ödüyor. Ödemeler aylık 2 bin 154 TL olarak yapılıyor ve toplam geri ödeme 258 bin TL seviyesinde oluyor. Müşteriler kredi için bankaya toplam 1440 TL’de masraf ödüyorlar.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP