Son Dakika: Emekliye Müjdeli Haber! 4500 TL Nakit Destek Yapılacak

Son Dakika: Emekliye Müjdeli Haber! 4500 TL Nakit Destek Yapılacak

Emekli vatandaşın yüzünü güldürecek haber geldi! Emekliye 4500 TL nakit destek verilecek, tüm detaylarıyla haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:16
Son Dakika: Emekliye Müjdeli Haber! 4500 TL Nakit Destek Yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SSK, Bağ-kur emeklilerine müjdeli haber geldi, emekli aylığı alacak emekli adaylarına avans imkanı sunuldu, bu avansın mevcut emeklilere de verileceği müjdesi duyuruldu. Emekliler için henüz tasarı halinde olan bu uygulama kabul görürse emekli vatandaşlar en az üç maaşa denk 4500 liralık avans çekme hakkına sahip olacaklar.

Bu yıl yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle emekliler de ekonomik olarak birçok sıkıntı yaşadı bu sebeple emekli vatandaş gelirini arttırabilmek için birçok nakit destek talebinde bulundu. Emekli adaylarına sunulmuş olan avans fırsatı için mevcut emekli vatandaşlar da avans için talepte bulundu. Bu avans emekliye nefes aldıracak ve ekonomisini biraz olsun rahatlatacak, avanslar faizsiz ve taksitli şekilde geri ödemeli olacak. Emekli vatandaş da kolayca geri ödemesini yapabilecek. Eğer emeklilerin avans talebi kabul edilirse avanstan faydalanmak isteyen emekliler SGK’ya giderek başvuruda bulunmalı.

Avansların Geri Ödemesi Nasıl Olacak?

Avansların geri ödemesinde emekli vatandaşın maaşı göz önünde bulundurularak taksitlendirilecek, avans alan vatandaşın maaşından taksidi kadar kesintiler olacak, bu taktikler; 12, 24, 36 ay şeklinde olabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP