DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Detaylar Açıklandı Girişimciler Fraklı Şekilde Ödeme Alacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Detaylar Açıklandı Girişimciler Fraklı Şekilde Ödeme Alacak

Detaylar Açıklandı Girişimciler Fraklı Şekilde Ödeme Alacak

Devlet uzun zamandır yaptığı saha çalışmalarında sona geldi. Açıklamalara göre herkese hibe desteği sunulacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:16
Detaylar Açıklandı Girişimciler Fraklı Şekilde Ödeme Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet dört bir koldan girişimcilere hibe desteği sunmuş olacak. Yaptıkları işin niteliğine göre verilecek hibe desteği için gereken tüm hazırlıklar tamamlandı. Tarımdan hayvancılığa hizmet sektöründen sanayi sektörüne kadar her alanda devlet vatandaşların kuracağı işe ortak oluyor. Bu ortaklık neticesinde devlet ekonomisinde e şaha kalacak. İlk olarak tarım alanında girişimcilik yapan vatandaşlara ödem yapılacak. Kırsal kesimlere yönelen vatandaşlara ayrı bir ilgi duyan devlet bu alanların geliştirilmesi içine elinden gelen tüm çabayı da gösteriyor. Halihazırda bir işi olan girişimcinin de hibe desteği alacağı buradaki maksadın mevcuttaki işin büyütmesi olduğu açıklandı. Hangi bölgede nasıl tarım yapıldığı yetkililer için önemli olacak. Tarım ürünü yetilemeyecek bölgelerde girişimcilik yapan vatandaşlara hiçbir şekilde destek olunmayacak.

Vatandaş Takip Edilecek

Bir diğer destek ise hayvancılık yapanlara verilecek. Buna göre göre hayvancılık alanında da nerede nasıl hayvancılık yapıldığı önemli olacak. Her bölgede her hayvanı yetiştirip ekonomiye kazandıramayacak olan vatandaşların bu detaya çok dikkat etmesi gerekiyor. Diğer bir husus ise hayvanların nasıl bakıldığı nasıl yemlendiği ve aşılandığı olacak. Gerektiği durumlarda devlet bu alanda da vatandaşa çeşitli destekler sunacak. Hem tarımda hem hayvancılıkta farklı proje görmek isteyin devlet farklı çalışmalar için ekstra teşvik vermeyi planlıyor. Bazı ödemelerin geri ödemesiz bazı ödemelerin geri ödemeli olması vatandaşın seçeneğine bırakılacak. Bütçesine ve yatığı işe uygun tüm seçenekleri sunacak olan yetkililer takdiri vatandaşsa bırakmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP