DOLAR

32,3769

0.17%
EURO

35,0379

-0.17%
ALTIN(gr)

2.324,53

0,23%
BİST 100

%
2 Farklı Kredi 2 Farklı Banka Vatandaşlar Ne Yapacağını Bilemiyor

2 Farklı Kredi 2 Farklı Banka Vatandaşlar Ne Yapacağını Bilemiyor

Yapılan açıklamaya göre 2 farklı banka firmalarla anlaşmaya varıp kredi vermeye hazırlanıyor. Halk Bank ve Akbank vatandaşların isteklerine cevap verecek kredi kampanyaları hazırlamaya başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:17
2 Farklı Kredi 2 Farklı Banka Vatandaşlar Ne Yapacağını Bilemiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Buna göre hem ihtiyaç kredisi hem taşıt kredisi ihtiyacı olan vatandaşlar bu iki bankadan kolaylıkla karşılayabilir. İhtiyaç kredisini verecek olan banka Halk Bankası olurken taşıt kredisi verecek olan vatandaş ise Akbank olarak kayıtlara geçti Her iki banka da ilgili firmalarla anlaşmaya geçti. Buna göre vatandaş o firmalardan alıveriş yaptığında çok makul kredi faiz oranıyla karşı karşıya kalacak. Ancak diğer firmalardan işlem yapacak olan vatandaş için aynı durum söz konusu olmayacak. Halk banaksı 20 bin TL’ye kadar kredi verecek. Anlaşması firmalardan işlem yapacak olan kişiler %0.69 oranında faiz oranıyla işlem görecekken diğer firmalar için bu oran %0.89 olarak açıklandı.

Anlaşmalı Firmalar Açıklandı

Bir diğer kredi ise taşıt kredisi olacak. Buna göre Akbank taşıt kredisini iki fraklı kulvardan yürütecek. 0 araç alan vatandaşlar ve ikini el araç vatandaşlar olarak iki farklı kampanya çıkarmış olacak. Banka her iki kredi kampanyası için farklı faiz oranları ve vade seçenekleri belirledi. Yapılan açıklamaya göre 0 araç alıp bunu istenen firmadan alacak olan vatandaşlar %0.71 oranında kredi alacak. 2. El araç alacaklar için bu oran %0.54 olarak açıklandı Vade seçenekleri ortak olmakla beraber 48 ay vade seçeneği oluşturacak. Halk Banksın için bu seçenek 36 ay ile sınırlandırıldı. Başvuruların kısa zamanda başlaması bekleniyor. Online başvuru da mümkün olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP