Online Eğitimi Tamamlayan Herkese 40 Bin TL Hibe Desteği Geliyor

Online Eğitimi Tamamlayan Herkese 40 Bin TL Hibe Desteği Geliyor

Pandemi sürecinde okulların kapanmasıyla beraber dersler tamamen uzaktan eğitime geçti, 2020 eğitim- öğretim hayatının tamamen online eğitime geçmesi üzerine hibe destekleri gelecek. İşte 40 bin Tl hibe desteği hakkında detaylı bilgi…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:17
Online Eğitimi Tamamlayan Herkese 40 Bin TL Hibe Desteği Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

25 bin Tl’lik hibe desteği almak isteyen kişiler öncelikle 2 gün süren online eğitimi tamamlamış olmalıdır, Coca Cola sponsorluğunda süren proje 2021 yılına hayata geçecek. Covid-19 sebebi ile oldukça büyük etki yaratan gıda sektöründe faaliyette bulunan girişimci kadınlara gelişme hibesi verilecek.

İkinci Kız Kardeşim Hibe Proramının Ocak ve Mart aylarında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Seçilecek 29 girişimci kadına toplam 25000 TL verilecek. Birinci seçişecek girişimci kadına ise bu ödül 40 bin TL olacak. Toplamda ise 765 nin TL’lik destek verilmesi öngörülüyor.

Sunulan Bir Şart Var Mı?

Coca Cola TOBB ile beraber düzenlediği bu programa katılım için belirlişartlar oluşturmuştur.. Bu şart Kızkardeşim.net sitesine giriş yaparak online eğitimleri tamamlamak ve sertifika sahibi olmaktır. Başvurudan sonra ön elemeden geçenlerden en fazla puana sahip olanlar programa katılabilme şansına sahip olacak. Gelen katılımcılar 2 günlük bir kamp sürecine tabi tutulacak ve burada hızlandırıcı eğitimlere tabi tutulacaklar.

Finale gelindiğinde hibe alma şartlarını yerine getirenlerin %30’su hibe desteği almayla ödüllendirilecek. Final töreninin online olarak gerçekleştirilmesi planlamaların arasında. Programın da kapsamı belirlendi. Buna göre yemek sektöründe var olan 30 girişimci kadın seçilerek bu kadınların yapacağı yemekler beğeniye sunulacak. Bu sayede girişimcilerin markalaşma çabasına katkı da bulunulmuş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP