DOLAR

32,3785

0.16%
EURO

35,1844

-0.02%
ALTIN(gr)

2.325,02

0,26%
BİST 100

%
Düşük Faiz Oranları Geldi Herkes Sıraya Girdi Ne Kadar Kredi Çekebilirsiniz?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Düşük Faiz Oranları Geldi Herkes Sıraya Girdi Ne Kadar Kredi Çekebilirsiniz?

Düşük Faiz Oranları Geldi Herkes Sıraya Girdi Ne Kadar Kredi Çekebilirsiniz?

Koronavirüsle birlikte vatandaşın acil nakit ihtiyacı ciddi şekilde arttı. Bankalar vatandaşın bu ihtiyacına cevap verecek kampanyalar paylaşıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:17
Düşük Faiz Oranları Geldi Herkes Sıraya Girdi Ne Kadar Kredi Çekebilirsiniz?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10 bin TL’den 30 bin TL’ye kadar kredi verecek olan bankalara 36 ay vade fırsatı da sunuyor. Faiz oranlarının düşmesiyle beraber vatandaş bankalara akın etmiş durumda. Kredi başvurularına yetişemeyen bankalar bu durumdan hayli memnun. Birçok vatandaşın acil nakit ihtiyacını karşılayan bankalar ilerleyen günlerde daha kapsamlı kampanyalar paylaşacaklarını açıkladı. Özellikle esnaflar için yapılacak olan kredi kampanyalarıyla beraber pandeminin oluşturduğu mağduriyet azaltılmaya çalışılacak. Verilecek kredi de ödeme planı vatandaşa göre oluşturulacak. 3 ay geri ödeme istenmeyecek bu şekilde bozulan mali durumun düzelmesi beklenecek. Sosyal mesafe kuralına riayet eden bankalar kredi taleplerini doğrudan şubeye gelerek yapılmasını şart koşmuyor.

Bankaların Tümü Kredi Desteği Veriyor

İsteyen vatandaş şubeden başvuru yapabileceği gibi online sistem üzerinden ya da internet bankacılığından başvurusunu gerçekleştirebilir. İnternete erişimin olmadığı alanlarda ise ALO Kredi Destek hattı devreye girecek. Her koşulda bekleme olmadan hızlı şekilde başvuru oluşturup öncesinde ise detaylı bilgi alabileceksiniz. Faiz oranlarının düşürülmesine dair Merkez Bankasının sunmuş olduğu öneri kapsamında bankalar harekete geçmişti. Bunun yansıması vatandaş cephesinde çok büyük oldu. Binlerce vatandaş kredi için başvuru yaptı. Hesaplamalara göre yine birçok kişi bu krediden yararlanacak. Kamu bankalarından özel bankalara kadar hemen hemen hepsi ekonomik anlamda zor durumda olan vatandaş için seferber olmuş durumda. Kamu bankaların tümü 36 aya varan vadelerle 30 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP