DOLAR

32,5589

0.14%
EURO

35,0031

-0.11%
ALTIN(gr)

2.439,08

0,14%
BİST 100

%
Sanal Kart Nedir?

Sanal Kart Nedir?

Bankaların artık kredi kartı sahiplerini koruması için daha fazla adım atması ve daha fazla hizmet sunması gerektiğinin bir diğer kanıtı sanal kartlar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
Sanal Kart Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomi gelişiyor, dünyada teknoloji bir o kadar daha hızlı gelişiyor. Durum bu şekilde olunca bankalarda hem kendilerini, hem müşterilerini korumak adına aldıkları önlemler ile müşterilerinin sorunlar yaşamasını istemiyorlar.

Bankalarda kredi kartı sahibi kişilerin internet sitelerinde alışveriş yaparken kart numaralarını online ortamda bilip bilmedikleri sitelere vermelerinin önüne geçmek ve akıllı davranan müşterilerini korumak isteyen bankalar sanal kart adında yeni hizmetlerini devreye sokmuş durumdalar.

Yeni olmayan ve birkaç yıldır birçok banka tarafından kredi kartı sahiplerine sunulan sanalkart sadece tek kullanımlık olabilecek olduğu üzere, birkaç defa kullanılabilir ve içerisine istenilen miktarda para yüklenerek güvenilir bir alışveriş imkanına olanak sağlamakta üstüne başka önlem yoktur.

Sanal kart Güvenli Mi?

İnternet sitelerinden alışveriş yaparken kredi kartı numaranızı vermek sizin gelecekte bazı problemler yaşamanıza sebep olabilecek iken sanalkart kullanmak sizin olası sorunlardan korunmanızı hedefleyen bir kart tipidir.

Sanal kart sadece dijital işlerde kullanılabilecek olduğu üzere kredi kartının tüm özellikleri ile aynıdır ve taksit işlemi uygulanmasına izin verilir.

Kredi kartınıza bağlı olduğu için sanalkart limitinizi en fazla kredi kartı limitiniz kadar yükseltme şansınız vardır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP