DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
İMKON Başkanı Tellioğlu’ndan Konut Kredi Faizlerinin Düşürülmesi Talebi
  • Finans 365
  • Finans
  • İMKON Başkanı Tellioğlu’ndan Konut Kredi Faizlerinin Düşürülmesi Talebi

İMKON Başkanı Tellioğlu’ndan Konut Kredi Faizlerinin Düşürülmesi Talebi

Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut piyasasının açılması ve vatandaşların konut satın alabilmeleri adına konut kredi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
İMKON Başkanı Tellioğlu’ndan Konut Kredi Faizlerinin Düşürülmesi Talebi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut kredi faizlerinin düşürülmesi için yazılı bir açıklamada bulundu.

Tahir Tellioğlu ekonomi konusunda atılan adımları ve alınan tedbirleri yakından takip ettiklerini ifade eden İMKON Genel Başkanı Tellioğlu, inşaat sektörünün de alınan tedbirler kapsamında yalnız bırakılmaması gerektiğini söyledi.

İMKON’DAN KONUT KREDİ FAİZLERİ DÜŞÜRÜLSÜN TALEBİ

Ekonomi ve inşaat sektörüne dair yazılı bir açıklamada bulunan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ekonomik tedbirlerin yakından takip edildiğini duyurdu. Bu çerçevede inşaat sektörünün Türkiye ekonomisine kaldıraç görevinde bulunduğuna işaret eden Tahir Tellioğlu, konut kredisi faiz oranlarına değindi. vatandaşların konut alabilmeleri ve piyasanın açılması için kredi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini dile getirdi.

Bu konuda İMKON olarak atılan adımlar hakkında da bilgi veren Tahir Tellioğlu inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu çözüm önerileri ve yasal düzenlemelere ilişkin görüşlerini ilgili bakanlıklarla paylaştıklarını söyledi.

İMKON Genel Başkanı Tellioğlu açılamasında inşaat sektörü olarak taleplerine dair de açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri paylaştı. “Sektör olarak talebimiz, acil olarak fiyat farkının verilmesi ve tasfiye kararnamesinin çıkartılmasıdır.”

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP