Cep Telefonu Kredisi Veren Bankalar 2020

Cep Telefonu Kredisi Veren Bankalar 2020

Hangi bankalar cep telefonu kredisi verir? ING Bank cep telefonu kredisi nasıl alınır? QNB Finansbank cep telefonu kredisi nasıl alınır? Vakıfbank cep telefonu kredisi nasıl alınır? Telefon almak için kredi kullanmak isteyenlerin merak ettiği soruların cevaplarını derledik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:19
Cep Telefonu Kredisi Veren Bankalar 2020
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cep telefonu alırken kredi kullandıran bankalar , teknolojik ürün mağazaları ile anlaşma yapmaktadır. Yapılan anlaşmalarla alınmak istenen cep telefonu ya da teknolojik ürünün fiyatı, kredi olarak verilir. Dönemsel kampanyalar kapsamında yararlanabilecek bu krediler, zarar girmeden cep telefonu almayı mümkün hale getirmektedir. Cep telefonu kredisi alınabilmesi için bankalardan sorgulama yapılması gerekmektedir. Eğer kişinin kredi notu uygunsa, cep telefonu alınması için mağaza aracılığıyla banka ile iletişime geçmelidir.

Hangi Bankalar Cep Telefonu Kredisi Verir?

Cep telefonu kredisi verebilecek bankalar , şu şekilde sıralanabilir:

  • ING Bank
  • Odea Bank
  • Denizbank
  • QNB Finansbank
  • Vakıfbank
  • İş Bankası

Bu bankaların yaptıkları mağaza anlaşmaları kullanılarak istenen cep telefonu alınabilir.

ING Bank Cep Telefonu Kredisi Nasıl Alınır?

ING Bank’tan cep telefonu almak için kredi kullanmak , bankanın TEKNOSA mağazaları ile yaptıkları anlaşma sayesinde sadece bu mağazada kullanılabilir. Bu kredinin kullanılması için önce mağazaya gidilmeli, istenen telefon belirlenmelidir. Alınacak kredi, mağazada başvurusu yapılarak verilir. kredi, direkt olarak mağaza hesabına aktarılır. Kişinin o an cep telefonunu alması sağlanır. Cep telefonu alındıktan sonra kredi ödemesi kişi tarafından, aylık taksitlerle yapılır.

Bunun için Tekno Kredi denen destek kullanılmalıdır. Alınacak cep telefonunun en az 500 TL, en fazla 15.000 TL olması gerekmektedir. taksitli şekilde cep telefonu almak için TEKNOSA boşluk T.C. kimlik numarası yazarak 2229 hattına SMS olarak göndermesi gerekmektedir. Bunun için aynı zamanda 0850 222 0 600 numaralı ING Bank müşteri hizmetleri de kullanılabilir.

Denizbank Cep Telefonu Kredisi Nasıl Alınır?

Denizbank’tan kredi ile cep telefonu almak , Media Markt mağazalarında cep telefonu alışverişi yapacaklar için uygundur. İnternet alışverişleri de bu kapsamda değerlendirilir. Tüm teknolojik aletler bu kampanya ile alınabilmektedir. Krediden yararlanmak isteyenlerin, Media Markt mağazaları ya da internet adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Bunun için KREDİM bir boşluk kimlik numarası yazılarak 3280’e gönderilmelidir. Kredi onayının gelmesi 5 dakika civarında zaman almaktadır. onayın gelmesi ile birlikte kredi miktarı direkt olarak Media Markt mağazasına aktarılır. Cep telefonu kredisi almak isteyen kişi, bu kredi ile cep telefonunu alır. ödemesini ise maaşından bankaya yapar. Aradaki faiz miktarı bankadan ya da mağazalardan öğrenilebilir. Ödemeler banka şubelerine ya da hesap üzerinden yapılabilir.

QNB Finansbank Cep Telefonu Kredisi Nasıl Alınır?

QNB Finansbank kredisi ile cep telefonu almak , Turkcell İletişim Merkezleri ile mümkün olmaktadır. Faturaya ek olarak alınabilecek telefonlarda bu kredi imkanı kullanılamaz. Ancak peşin olarak alınacak telefonlarda Turkcell sponsorluğunda alışveriş yapmak için bu kredi türü kullanılabilir. Bunun için sadece Turkcell İletişim Merkezleri’ne başvuru yapılması yeterlidir. Kredi başvurusu, yetkililer tarafından yapılmaktadır. kişilerin herhangi bir SMS göndermesi gerekmez. Bunun yanında kişilerin e- devlet profilleri de talep edilir. Banka tarafından yapılan araştırmaya ek olarak, kişilerin icra dosyaları ve borç durumları da araştırılır. E- devlet şifresi ile yapılan sorgulama işlemlerinde, kişilerin kredi notuna ek olarak dikkate alınacak bilgilerine erişilir.

Vakıfbank Cep Telefonu Kredisi Nasıl Alınır?

Vakıfbank’tan kredi ile cep telefonu almak , GOLD mağazalarından cep telefonu alışverişi yapılması gerekmektedir. Vakıfbank ile bu mağaza arasında imzalanan protokol kapsamında, buradan alınacak cep telefonlarında kredi kullanılabilmektedir. Ancak tüm GOLD mağazalarında bu kampanya kullanılamaz. Sadece anlaşmalı merkezleri kullanmak gerekmektedir. Merkezlerin kullanılması durumunda merkez yetkilileri tarafından kredi başvurusu alınmaktadır. Cep telefonu kredisi almak için bu yol kullanılabilir.

Finans365.com / Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP