DOLAR

32,6031

0.39%
EURO

34,8266

0.25%
ALTIN(gr)

2.492,17

0,33%
BİST 100

%
İhtiyacı Olan Her Vatandaşa 34 Bin TL Kredi Geliyor! Kara Listeler Tarih Oldu!

İhtiyacı Olan Her Vatandaşa 34 Bin TL Kredi Geliyor! Kara Listeler Tarih Oldu!

ABONE OL
26 Ocak 2023 09:23
İhtiyacı Olan Her Vatandaşa 34 Bin TL Kredi Geliyor! Kara Listeler Tarih Oldu!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın en çekindiği noktalardan olan kara listeler artık tarih olacak. Başvuru yapan vatandaşa 34 bin TL’ye varan kredi imkanı sunulacak. İşte detaylar… Birçok banka da ya sicil notuna bakıyor ya da kara listeyi kontrol ediyor. Yapılan yeni çalışmayla beraber bir süre kara liste kullanılmayacak. Vatandaşın teminat sunması yeterli kabul edilecek. Kredi alındığı taktirde müşteriye kredi kartı imkanı da sağlanacak. Böylelikle kolaylıkla para transferi gerçekleştirilebilecek. Tüm bu imkanlardan faydalanmak için banka müşterilerden teminat isteyecek. Bundan dolayı gelirinizin bankayı tatmin etmesi gerekiyor. Halk Bank’ın ve Vakıf Bankın vereceği kredi imkanı sayesinde binlerce vatandaş ekonomisini bir nebze olsun toparlayabilecek.

Kredi Kartı Almak İçin Bankanın Müşterisi Olunmalı

Faiz oranlarında hiçbir şekilde değişiklik yapmayacak olan bankalar konut kredisinden taşıt kredisine kadar birçok çeşitte kredi imkanı sağlayacak. Esnek ödeme koşullarının sağlanacağı belirtilirken ödeme planının vatandaşla beraber yapılacağı bilgisi kredi alacakları sevindirdi. Halk Bank’tan ve Vakıf Bank’tan kredi alan vatandaşlara bankalar bünyesinde farklı imtiyazlar da sağlanacak.

Maşlarını bu bankalara getiren vatandaşlara kredi kartı imkanının sunulması gündemde. Kara listeleri kredi verirken kullanmayacak olan bankalar aynı sistemi kredi kartı verirken de kullanabilecek. Kredi için ve kredi kartı için başvuru yapmak isteyen vatandaşların şubelere gitmesi yeterli olacak. Şubeye gidemeyecek durumda olan vatandaşlar internet bankacılığı ya da bankamatikler aracılığıyla başvuru gerçekleştirebilir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP