DOLAR

32,5936

0.36%
EURO

34,8693

0.37%
ALTIN(gr)

2.502,24

0,73%
BİST 100

%
PÜİS Benzin Grubuna Zam Yapılacağını Açıkladı

PÜİS Benzin Grubuna Zam Yapılacağını Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde motorine yapılan zammın ardından şimdide benzin grubuna zam geliyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamaya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubuna zam uygulanacağı belirtildi. Peki Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamaya göre, benzin gurubuna ne kadar zam uygulanacak? Haberimizde sizlerle paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
PÜİS Benzin Grubuna Zam Yapılacağını Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Araç sahiplerine kötü haber geldi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikasının (PÜİS) yapmış olduğu açıklamaya göre benzin fiyatlarına 7 kuruş ile 9 kuruş arasında bir zam uygulanacak.

2018 yılında birçok şeye zam yapıldı. Gün geçtikçe yapılan zamlara bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde motorine yapılan zammın ardından şimdide benzin grubuna zam geliyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamaya göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin grubuna 7 kuruş ile 9 kuruş arasında bir zam uygulanacağını ifade edildi.

9 Kuruş Zam

PÜİS yapmış olduğu açıklamasında, 16 Ocak 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 7-9 kuruş arasında fiyat artışına gidileceğini açıkladı. Motorin grubunda ise herhangi bir değişikliğe gidilmeyeceğini belirtti.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“16 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere benzin grubunda 7-9 kuruş arasında fiyat artışı beklenmektedir. 15-16 Ocak 2018 tarihlerinde motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmemektedir.”

Son Üç Yılın En Yüksek Seviyesi

Hampetrol, son üç yılda ilk kez 70 dolar barajını geçti. Batı Teksas petrolü de 64 doların üzerine çıktı. Uluslararası piyasada petrol talebinin istikrarlı bir şekilde artmasının da etkisiyle Kasım ayından bu yana yüzde 13 oranında bir yükselme gerçekleştirdi.

Güncel ve sondakika ekonomi haberlerinden anlık olarak haberdar olmak için uygulamamızıindirin:

Finans365Android uygulama için TIKLAYIN

Finans365IOS uygulama için TIKLAYIN

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP