DOLAR

32,5395

0.28%
EURO

34,8954

0.47%
ALTIN(gr)

2.486,02

0,98%
BİST 100

%
Arka Sokaklar Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Arka Sokaklar Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenler dehşete düştü! Arka Sokaklar dizinin yeni bölüm fragmanında korkutan Olay O isim diziden mi ayrılıyor mu? Bütün detaylar haberimizin devamında..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:19
Arka Sokaklar Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D ‘ de 15. sezon ile ekranlarda yer alan Arka Sokaklar dizisinin 566.bölüm fragmanı yayınlandı. Onca sezona rağmen dizi yine herkesi ekranlara kilitledi. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümde Rıza karakterinin evine terör örgütü saldırı düzenliyor. Yağmur gibi kurşun yağdırılan evde yangın çıkıyor. Saldırı anında yaralanan karısı Ayla hastaneye götürülerek yoğun bakıma kaldırılıyor.

Servan, örgütüne iyi geçen operasyonlar düzenleyen ekibe kin beslemeye devam etmektedir. Ümit Amir’i infaz ettirdikten sonra merceğine Rıza Babayı alır. Rıza Baba ve ailesi gece uyudukları anda Servan ve adamları evini kundaklarlar. Yanmaya başlayan evden kaçmaya çalışan Soylu ailesi, terör örgütünün açtığı ateş yüzünden tekrar eve sığınırlar. Bir yandan alevler diğer yandan silahlar aileyi ölümle karşı karşıya getirir. Saldırıdan sonrasında Rıza Babanın karısı hastanelik olur. Yoğun bakıma kaldırılan Ayla, ölümle yüz yüzedir. Dışarıdaysa, Soylu Ailesi ondan gelecek güzel haberi beklemektedir. Özellikle Rıza, eşinin düştüğü durumdan dolayı bitik haldedir.

Son Bölümünde Yine Ortalık Karıştı!

Arka Sokaklar’ın son bölümünde ekip, Servan’ın ağır hamleleri karşısında zorlayıcı anlar yaşadı. Rıza, Engin Müdürün akıllıca yaptığı planıyla Civan’dan kurtulmayı başarır. Yapılan plan Civan’ı ölüme, kardeşi Nuran’ı da tekrar hapse yollar. Terör örgütüne karşı yapılan bu başarılı baskın ve operasyonlar Servan’ın canını fena sıkar. Servan, Civan’ın da üyesi olduğu örgütün üst düzey sorumlusudur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP