Uzmanlar Altın Fiyatları İçin Uyardı! O Seviye Gelmeden İşlem Yapmayın
  • Finans 365
  • Altın
  • Uzmanlar Altın Fiyatları İçin Uyardı! O Seviye Gelmeden İşlem Yapmayın

Uzmanlar Altın Fiyatları İçin Uyardı! O Seviye Gelmeden İşlem Yapmayın

Haftanın son işlem günü altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın bugün ne kadar oldu? Uzmanlar altın fiyatları için uyarılarda bulunuyor. ABD ekonomisinde gizlenen resesyon endişesi piyasalara yansımaya başladı. Peki bugün gram, çeyrek ve cumhuriyet altını fiyatları ne kadar? İşte güncel altın fiyatları ve uzmanlardan altın yorumları.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:19
Uzmanlar Altın Fiyatları İçin Uyardı! O Seviye Gelmeden İşlem Yapmayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel piyasalarda FOMC kararlarının etkisi devam ediyor. Altının ons fiyatı kararın ardından 1485 dolar seviyesinde tutunmaya devam ediyor. Piyasalar ABD resesyon korkusu üzerine işlem yapmaya devam ediyor. Ekonomik veriler iyi gelsede FED faiz indirimi yapması tedirginliği artırıyor. Powell’ın ekonomik verilerin kötü gelmesi durumunda daha falz faiz indirimine gidilebileceği sinyalleri vermesi altın fiyatlarında 1480-1495 dolar seviyesinin majör olarak görüyor.

Altın fiyatlarında orta vadeli düşüş devam edecek gibi gözüksede 1495 dolar seviyesindeki önemli direnci yukarı yönlü kırarak piyasalara teknik güven verdi.

Volatilden çıkmak isteyen yatırımcı petrol ve ekonomik belirsizlikte sakin sularda dolaşmaya başladı. altının ons fiyatı 1495 doların üzerinde kaldıkça istikrar veren bir görüntü çiziyor.

22 günlük ortalaması 1515 dolar seviyesinden piyasaların gözü bu seviyede, önemli diren olarak görülen seviyenin üzerine atmadıkça kazanç kanalı sınırlı yükselme eğilimi baskılı olabilir.

Günlük altın yorumları takip edildiğinde altında 1480-1495 dolar seviyesinin direnç, 1510-535 dolar seviyesinin destek olduğu görülüyor.

20 Eylül güncel Altın Fiyatları

Gram altın 276,18 lira seviyesinde, Çeyrek altın 229 liradan satılırken, Altının ons fiyatı 1506 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Serbest piyasada 22 ayar bileziğin gram satış fiyatı 253 lira, Cumhuriyet altını 1850 liradan alıcı buluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP