DOLAR

32,3462

0.27%
EURO

35,1450

0.01%
ALTIN(gr)

2.309,86

1,44%
BİST 100

%
Bill Gates’den Çarpıcı “Kripto Para Öldürür” Açıklaması

Bill Gates’den Çarpıcı “Kripto Para Öldürür” Açıklaması

Bitcoin gibi para birimleri artık hayatın içinde bir durumda. Bu para birimlerinin tehlikeli olduğuna inanan kişiler olabilir. Bill Gates' in bu konu hakkında ki düşüncesi ise kripto paraların ölümcül olabileceği yönünde. Microsoft kurucusu bu paralar ile uyuşturucu alındığını söylüyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:19
Bill Gates’den Çarpıcı “Kripto Para Öldürür” Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gates’ in çarpıcı açıklamaları

Bill Gates konu ile alakalı; ”Kripto para birimlerinin asıl özelliği gizliliktir. Bu durumun iyi olduğunu düşünmediğini belirtti ve devam etti. Devletlerin paraları aklama, vergilerin kaçakcılığı gibi durumları engellemesi gerekmektedir. Şu zamanda kripto paraların fentanil gibi uyuşturucu maddeleri temin etmek için kullanılıyor. Bu nedenle doğrudan bir şekilde ölüme sebep olan nadir bir teknoloji durumdadır.”

Avrupa Birliğinden hamle

Dijital para çevresinden ”spekülatif dalga” için ” süper riskli” bir durum olduğunu bunlara ek olarak belirtti. Hafta başında Avrupa Birliği kripto para birimlerini düzenlemek ve sanal para ticaretinde azalmaya gitmeyi düşündüğünde açıkladı. Geçtiğimiz sene kripto para yatırımcalarından bazıları, Bitcoin’ in veya diğer dijital paraların çok fazla dalgalanan fiyatından dolayı para kazandığı söylenebilir. Bazı yatırımcılar ise ciddi kayıplara maruz kaldı. Bircoin fiyatları iniş çıkışlı bir dönemin ardından 10. 600 doları bulmayı başardı. Geçen yıl Aralık ayı döneminde hemen hemen 20. 000 dolar yüksek bir seviye durumunun % 70′ e gerileme yaşadığına hep beraber tanık olduk. Bitcoin para birimlerini birçok yatırımcı kullanırken iyi ve kötü seviye değişiklikleri yaşandı. Microsoft kurucusu Bill Gates, konu ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu para birimleri ile tehlikeli maddeleri almak için kullanıldığını düşünüyor. Ve bu para birimlerini ölümcül tanımlaması yapıyor. Bitcoin, kripto para ve diğer para birimlerinin bundan sonraki yükseliş ve düşüşü merak konusu haline geldi. Bu para birimleri ne kadar hayatın içinde olacağı ve ne kadar yer kaplayacağı önümüzdeki süreçlerde verilen değerle bağlantılı olacaktır. Bill Gates’ in çarpıcı açıklamalarına karşın, gisişatın ne yönde ilerleyeceği ve tekrar başka bir açıklama gelip gelmeyeceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Para birimleriyle alakalı haberleri yakından takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP