DOLAR

32,4876

-0.17%
EURO

34,9627

0.3%
ALTIN(gr)

2.429,17

0,26%
BİST 100

%
Vatandaşlara Hibe Müjdesi Geldi! 25 Bin TL İle 40 Bin TL’ye Kadar Hibe Desteği Sunuldu
  • Finans 365
  • Gündem
  • Vatandaşlara Hibe Müjdesi Geldi! 25 Bin TL İle 40 Bin TL’ye Kadar Hibe Desteği Sunuldu

Vatandaşlara Hibe Müjdesi Geldi! 25 Bin TL İle 40 Bin TL’ye Kadar Hibe Desteği Sunuldu

25 Bin TL ile 40 Bin TL hibe haberi büyük bir şirketten tüm vatandaşlara geldi. Bu hibe desteği artık hayata geçilerek vatandaşa sunulacaktır. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:19
Vatandaşlara Hibe Müjdesi Geldi! 25 Bin TL İle 40 Bin TL’ye Kadar Hibe Desteği Sunuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

40 Bin TL geri ödemesiz parayı duyan vatandaşlar parayı almak için başvuruda bulunmaya başladılar. Ayriyeten bu 40.000 TL’nin yanında 25.000 TL’lik de hibe desteği sağlanacaktır. Bu pandemiden dolayı sıkıntı yaşayanlara destek için güzel bir avantaj olacaktır. İşletme sahibi olan vatandaşların işletmelerine ayrı bir katkı sunacak ve işlerini kolaylaştıracaktır. Bu da büyük bir avantaj olmaktadır.

Hibe Ne? Ne İşe Yarıyor?

Birçok alanlarda uygulanan ve hibe de özellikle ekonomik açıdan sıkça duyulan işler arasında yer almaktadır. Günümüzde de birçok kişi bu destekten yararlanmaktadır. Hibe ise; herhangi bir değerin ya da malın, unsurun herhangi bir bedel olmaksızın ilerleyen zamanlarda herhangi bir ödeme yapmadan başka bir kişiye devredilmesidir. Hibenin diğer anlamı bağış olarak da bilinmektedir. Ayrıca hibe edilen hak da geri alınmaz. Sadece hibe edilen malın yeni sahibi bu malı tekrar eski sahibine kendi rızası ile geri alıp geri verme şansına sahiptir. Yoksa başka türlü olması söz konusu değildir. Diğer bir yandan ise hibe ettiğimiz malın geri alınabilmesi için bazı şartlar söz konusu olacaktır. Bu da hibe ettiğimiz kişi vefat ederse o malı geri alma şansımız mümkün olur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP