DOLAR

32,5999

0.38%
EURO

34,8008

0.18%
ALTIN(gr)

2.494,05

0,40%
BİST 100

%
Fox TV’den Çılgın Yılbaşı Eğlencesi Herkes Ekrana Kilitlenecek
  • Finans 365
  • Gündem
  • Fox TV’den Çılgın Yılbaşı Eğlencesi Herkes Ekrana Kilitlenecek

Fox TV’den Çılgın Yılbaşı Eğlencesi Herkes Ekrana Kilitlenecek

Sokağa çıkma kısıtlaması bu sefer yılbaşını da etkiledi. Sokağa çıkmayla beraber kalabalık ortamlara da müsaade verilmedi. Vatandaş çareyi telev,zyon ekranında arayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:19
Fox TV’den Çılgın Yılbaşı Eğlencesi Herkes Ekrana Kilitlenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evde televizyon karşısında zaman geçirmek yerine gerçek anlamda eğlenebileceğini yılbaşı programlarını takip edebilirsiniz. Fox TV her sene olduğu gibi bu senede özenle hazırlanarak seyircilere unutulmaz bir gece yaşatacak. İster ailenizle ister tek başınıza olun bu yılbaşında Fox TV izleyeceksiniz. Günlük akışa normal şekilde devam edecek olan kanal eğlenceye gece başlayacak. Nostaljiyi ve eğlenmeyi seven herkes için Türk filmlerinden oluşan bir seçki hazırlandı. Hazırlanan film seçkisinin tümünde de Türk filmlerinin yıldızları oynuyor. Türk filmleriyle aranız iyiyse seçilen filmler tam da size hitap ediyormuş gibi olacak. Eğer sevmiyorsanız da yılbaşı gecesinden sonra Türk filmlerine hayran kalacaksınız.

Çok Güldüren ve Çok Düşüren Filmler

Yayınlanacak ilk film Kemal Sunal ve Nevra Serezli’nin oynadığı Kılıbık filmi olacak. Filmde karı koca olan ikilinin arasındaki ilişkiyi ve toplumsal ilişkileri görmüş olacaksınız. Verilmek istenen mesajlar komik öğelerle anlatıldığından canınız da sıkılmayacak. Ailecek de izlenebilen filmden sonra devamlı gülmek isteyeceksiniz. Filmin çekim kalitesi gayet iyi olduğundan ekrana da çok kaliteli şekilde yansımış olacak. Fox TV yılbaşı gecesini sinema salonunda geçiriyormuşsunuz hissini hissettirecek. Kılıbık’tan sonra da gece devam etsin diyorsanız o zaman Yüz Numaralı Adam’ı izleyebilirsiniz. Kemal Sunal’ın başrol oynadığı bu film Fox ekranlarında sizlerle buluşacak. Reklam filminde oynaması için ikna edilen Şaban’ın hikayesinde hem çok gülecek hem de verilen mesajı çok net algılayacaksınız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP