DOLAR

32,5848

0.33%
EURO

34,7519

0.04%
ALTIN(gr)

2.505,92

0,88%
BİST 100

%
Tek SMS İle Ayda 40 TL’ye Kredinizi Alın Rahat Rahat Harcayın
  • Finans 365
  • Gündem
  • Tek SMS İle Ayda 40 TL’ye Kredinizi Alın Rahat Rahat Harcayın

Tek SMS İle Ayda 40 TL’ye Kredinizi Alın Rahat Rahat Harcayın

Garanti Bankası tüm bankalara rest çekerek yeni bir kredi kampanyası yayınladı. 3 ay geri ödemesiz olarak verilecek krediden binlerce vatandaş faydalanacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:20
Tek SMS İle Ayda 40 TL’ye Kredinizi Alın Rahat Rahat Harcayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre ödeme planlarını banka çalışanlarının direktiflerine uygun olarak düzenleyen vatandaşlar ayda sadece 40 TL ödeyerek kredi alabilecek. Alına krediler yüksek limit olacak ve vatandaşın ihtiyaçlarını karşılayacak türden olacak. Bu bakımdan vatandaşın endişeye düşmemesi gerektiği belirtildi. Pandeminin başından bu yana sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek işlem yapan banka buna ek olarak vatandaşın lehine kredi kampanyaları oluşturuyor. Bu iki farklı bileşeni bir araya getiren banka yeni kredi kampanyasını sadece online şekilde paylaşıma sundu. Kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşların şubelere gitmesine gerek kalmayacak. Sadece bu kredi kampanyası için geçerli olan girişim ,ilerleyen dönemlerde tüm kredi kampanyalarını kapsayacak.

Sadece Online Başvurular Kabul Edilecek

Faiz oranları hakkında da açıklamalarda bulunan banka %%1.84 oranında faiz uygulayacak. Faiz oranı konusunda oldukça esnek olan banka bu sayede vatandaşların bütçelerine katkıda bulunmak istiyor. Kefil ve teminat aramayan banka pandemi dolayısıyla ekonomik çöküntüde olan vatandaşı daha fazla bunaltmak istemiyor. Bankanın istediği belgeleri bankaya sunan ve kredi sicil notu düzgün olan tüm vatandaşlar 3 y geri ödemesiz ve 36 ay vadeli kredi kampanyasından yararlanmış olacak. Mobil uygulamalar veya internet bankacılığı ile başvuru oluşturmak mümkün olacak. Bu iki platformda da kredilere ilişkin soruları sanal asistan cevaplandırmış olacak. Sanal asistanla işlerini halledemeyen vatandaşlar ALO Kredi Destek Hattını kullanabilecek. SMS ile de başvuru yapmak mümkün olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP