DOLAR

32,3944

0.21%
EURO

35,1195

-0.03%
ALTIN(gr)

2.324,59

0,23%
BİST 100

%
Pandemi Destek Ödemeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Vakıfbank Uyardı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Pandemi Destek Ödemeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Vakıfbank Uyardı!

Pandemi Destek Ödemeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Vakıfbank Uyardı!

2019 Mart ayından bu zamana kadar devam eden pandemi süreçlerinde ekonomik destek paketleriyle birlikte kredi borcu bulunan vatandaşlar için haberler gelmeye başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:20
Pandemi Destek Ödemeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor! Vakıfbank Uyardı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamuya ait bankalardan gelen haberlere göre kredi kartınızın son dönem ekstra toplam borçların ödemelerinin yapılması halinde kalan borç tutarının işle tarihlerinin ardından 1 yıl ertelemenin olacağına dair açıklamalar geldi.

Vakıfbank COVID-19 salgın süreçleri içerisinde vatandaşlara yardımda bulunmaya devam ediyor. Bankalar tarafından kredi kartı kullanıcılarının sevineceği haberler veriliyor. Yapılan kampanya haberlerine bakıldığında ekstreler ile ilgili kredi kartlarının son dönemde ekstre toplam borç ya da kısmi ödeme yapılmaları durumunda kalan borç tutar işlemlerinin ardından ayda yüzde 1, 75 faiz oranıyla 1 ay erteleme fırsatları verilecek.

Vakıfbank’tan Erteleme Kampanyaları

Ekstra erteleme kampanyalarıyla müşteriler açısından talep etme durumlarının karşısında bireysel ve ticari olarak kredi kartlarından fayda sağlayabileceğine dair haberler yapılmakta. Müşteri talepleri söz konusu olduklarında yapılacak olunan ekstra ertelemeler ile ilgili asgari tutar ödemeleri de geremiyor. Erteleme durumu son ödeme tarihinizden daha önce yapılma şartı da bulunmuyor. Ekstra erteleme hizmetinde, işlem gerçekleştirilen kredi kartlarının normal olarak iptali ya da kayıp statüsünde olma şartı aranmakta. Ekstre ertelemeleri hizmetiyle birlikte yapılandırma kartlarından da faydalanabilecekler. Bu zamanda;

Ekstre erteleme hizmetlerinden sadece ve sadece TL ekstre durumlarında geçerli olacak.

Bu hizmetten kart bazlı olarak yıl içinde en fazla arka arkaya 9 kere erteleme alternatifleri sunulmakta.

Bu hizmetlerde ile bir dönem olarak üzerinde gecikme bulunanlarda rahatlıkla yine yararlanabileceklerdir.

Bu hizmetlerden aynı gün içerisinde işlem iptali de rahatlıkla yapılabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP