Altın Fiyatları Yükselişe Başladı! Kapalıçarşı’da Neler Oluyor? İşte Güncel Altın Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Fiyatları Yükselişe Başladı! Kapalıçarşı’da Neler Oluyor? İşte Güncel Altın Fiyatları

Altın Fiyatları Yükselişe Başladı! Kapalıçarşı’da Neler Oluyor? İşte Güncel Altın Fiyatları

Altın fiyatları son bir ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından bugün yükselişe geçti. İstanbul Kapalıçarşı’da gram altının satış fiyatı 278 lira olurken çeyrek altın 453 liraya yükseldi. İşte günün altın fiyatları.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:20
Altın Fiyatları Yükselişe Başladı! Kapalıçarşı’da Neler Oluyor? İşte Güncel Altın Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın fiyatlarının düşüşe geçmesinin ardından son bir ayın en düşük seviyesini gördü ve ardından bugün yükselişe geçti. An itibariyle 277,6 lira seviyesinden işlem gören gram altın fiyatları dolar kuruna paralel hareketler sergiliyor.

Dün dolar yükselişinin ardından yüzde 0,6 değer kaybederek 275,6 liradan günü tamamlamış ve bu seviye son bir ayın en düşük seviyesi olmuştu.

Güne yükselişle başlamasının ardından 278 lira seviyesini test etti ve saat 11:20 itibariyle 277,6 lira seviyesinden alıcı buluyor. İstanbul Kapalıçarşı’da Cumhuriyet altını 1853 lira çeyrek altının satış fiyatı 453 liradan işlem görüyor.

Asya piyasalarında altının ons fiyatı dünki kapanışa göre yüzde 0,3 değer kazanarak 1490,8 usd alıcı buluyor. Altın fiyatlarındaki düşüşün sebebinin ABD Başkanı Trump’ın ulusal Güvenli Danışmanı John Bolton’u görevden almasına bağlı olarak yaşandığını kaydeden uzmanlar ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşlarının güvercin tutumuna geçilmesinin önünü açabileceğini kaydedildi. Bu hafta ve bu ay önemli konu başlıkları arasında merkez bankalarının faiz kararları takip edilecek ve altın fiyatlarının nasıl fiyatlanacağı analiz edilecek.

Altının ons fiyatlarında 1490 dolar seviyesinin destek ve 1473 dolar seviyesinin teknik olarak takip edilecek seviyeler olduğunu ve 1525 dolar seviyesinin yeni direnç noktası olabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP