DOLAR

32,4900

-0.17%
EURO

34,9553

0.31%
ALTIN(gr)

2.430,23

0,30%
BİST 100

%
Zümrüdüanka’ya Katılan Büyük İsim Kim Oldu? Sürpriz Transfer Herkesi Şaşırttı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Zümrüdüanka’ya Katılan Büyük İsim Kim Oldu? Sürpriz Transfer Herkesi Şaşırttı!

Zümrüdüanka’ya Katılan Büyük İsim Kim Oldu? Sürpriz Transfer Herkesi Şaşırttı!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrüdüanka’ya yeni bir isim dahil ediyor. Başarılı geçmişi ile Yeşilçam’ın hangi büyük oyuncusu kadroya katıldı? Bu durum reytingleri nasıl etkileyecek? Tüm soruların cevabını yazının devamında bulabilirsiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:20
Zümrüdüanka’ya Katılan Büyük İsim Kim Oldu? Sürpriz Transfer Herkesi Şaşırttı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başrollerinde Ceren Yılmaz ve Alp Nevruz gibi genç oyuncuların yer aldığı Zümrüdüanka yayınlandığı tarihten itibaren çok ses getirmiş ve tüm rakiplerini geride bırakmıştı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan dizide yeni bir isim kadroya dahil oldu. Yeşilçam’ın usta ismi olan Menderes Samancılar’ın Hamit’in babası Behram karakterine hayat vereceği duyuruldu. Oyuncu 19. bölümde diziye katılacak. Daha önce Itır Esen gibi büyük bir oyuncuyu transfer ederek dizi de yeni bir soluk oluşturan yapım şimdi aynı başarıyı Samancılar ile yakalamayı planlıyor. Menderes Samancılar en son olarak Güvercin dizisiyle ekranlara gelmiş ancak ne yazık ki dizi erken final yapmak zorunda kalmıştı. Usta oyuncu içindeki oyunculuk aşkıyla virüse rağmen son gaz çalışmaya devam ediyor.

Zümrüdüanka’ya Katılan Usta Oyuncu

Fox Tv’de başarısıyla konuşturan Zümrüdüanka birçok transferle adından sıkça söz ettiriyor. Böylece her bölümde reytinglerini korumayı başarıyor. Daha önceki söylentilere göre diziye gelecek ilk kişinin Sermiyan Midyat olduğu idi. Ancak oyuncu pandemiden dolayı çalışmama kararı almış ve virüsten dolayı evde kalıp kadroya dahil olmak istememişti. Midyat’ın yerine yapımcılar oyuncu ararken Güvercin dizisinin final yapmasıyla Menderes Samancılar’a teklif götürmüşler ve Yeşilçam’ın usta oyuncusu da teklifi seve seve kabul etmişti. Büyük ismin dizide nasıl bir etki yaratacağı ve yaşından dolayı setlerde dolanan virüs vakalarından nasıl korunacağı da izleyicileri endişelendiriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP