DOLAR

32,3318

0.25%
EURO

35,0501

-0.24%
ALTIN(gr)

2.279,25

0,09%
BİST 100

%
Eşyası Ev Kalmasın Diyen Halk Bank’tan Çok Konuşulacak Kampanya
  • Finans 365
  • Finans
  • Eşyası Ev Kalmasın Diyen Halk Bank’tan Çok Konuşulacak Kampanya

Eşyası Ev Kalmasın Diyen Halk Bank’tan Çok Konuşulacak Kampanya

Edinilen bilgiye göre esnaf inanılmaz bir kampanyaya imza atıyor. İşin içine anlaşmalı firmalar da giriyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:26
Eşyası Ev Kalmasın Diyen Halk Bank’tan Çok Konuşulacak Kampanya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eşya destek ödemesi alan vatandaşın bir kısmı hala eksiklerini tamamlamış değil. Budan ek olarak bazı vatandaşlar eşya destek ödemesi dahi alamadı. Gerekli şartları sağlayamayan vatandaşların tek umudu ise bankaların açacağı kredi kampanyaları oldu. Açıklamalarda Halk Bankasının yeni bir kredi kampanyası başlattığı duyuruldu. Buna göre Halk banaksı vatandaşlara 20 bin TL ödeme yapacak ve iki farklı faiz oranıyla vatandaşlardan ödeme isteyecek. Oluşturulan iki farklı faizin sebebi de açıklandı. Budan göre banka bazı firmalarla eşya kredisi için anlaştı. Eğer vatandaşlar verilen krediyi anlaşmalı firmalarda harcarsa o zaman %0.61 oranında faiz ile işleme tabii tutulacak. Eğer farklı firmalar tercih edilecekse o zaman %0.89 oranında faizle işlem görecekler. Seçim tamamen vatandaşlara bırakıldı.

Faiz Oranları Açıklandı

Vade seçeneklerini de açıklayan banka 36 ay vade ile vatandaşları takside bağlamayı düşünüyor. Elbette bu sınır üst sınır olduğundan dileyen vatandaşın borçlarını daha erken şekilde kapatmaları mümkün olacak. Faizler de ona göre işleme konmuş olacak. Başvuruların yakın tarihte başlaması hesaplanırken çok çeşitli başvuru seçenekleri de oluşturulmuş durumda. Online olarak başvuru yapmak isteyen vatandaşların 7 gün 24 saat kredi talep etme hakları bulunuyor. Kişilerin bilgiler bankalarda kayıtlı olduğundan kredi alıp almama durumu da bankalar tarafından belirlenebiliyor. Dileyen vatandaşlar ise banka şubelerine giderek başvur başlatabilir ve bu esnada banka çalışanlarından kredi için tavsiyeler de alabilir. ALO Kredi Destek Hattı da kredi kampanyası boyunca vatandaşların hizmetine açık hale getirilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP