DOLAR

32,5690

0.03%
EURO

34,8879

0.03%
ALTIN(gr)

2.430,13

0,01%
BİST 100

%
6 Ay Geri Ödeme Talep Edilmeyecek Esnek Ödeme Paketinde Neler Var?
  • Finans 365
  • Finans
  • 6 Ay Geri Ödeme Talep Edilmeyecek Esnek Ödeme Paketinde Neler Var?

6 Ay Geri Ödeme Talep Edilmeyecek Esnek Ödeme Paketinde Neler Var?

Halk Bank’ın faiz oranlarını düşürmesiyle beraber vatandaşlar yoğun şekilde kredi başvurularına başladı. Yayınlanan kredi kampanyasıyla beraber esnek ödeme koşulları da fazlasıyla dikkat çekti. Ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan vatandaşlar için büyük bir kolaylık olacak bu kampanya ile başvuruların daha da artacağı düşünülüyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:21
6 Ay Geri Ödeme Talep Edilmeyecek Esnek Ödeme Paketinde Neler Var?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi kampanyası kapsamında 6 ay geri ödeme alınmayacağı açıklandı. Bu kararla beraber amaçlanan vatandaşların krediden tam olarak faydalanması. Faiz oranı ise %0.37’ye kadar düşürüldü. Esnaflara yönelik olacak olan kredi kampanyasında 25 bin TL’ye kadar kredi çekilebilecek. KOBİ destekleri kapsamında da değerlendirilen kredi işini kuran ya da mevcutta iş yeri sahibi olan esnafın yüklerini hafifletecek. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların Halk Bank şubelerine gidip başvurmaları gerekmektedir. Şubelere gidecek koşullarda olmayan vatandaşlar içinse kolaylık olması açısından başka alternatifleroluşturuldu.

Tüm Kanalardan Başvuru Yapabilirsiniz

Dileyen vatandaşlar online şekilde de başvuruda bulunabilecek ve işlemleri online devam ettirebilecek. Mobil uygulama ya da internet bankacılığına ek olarak Alo Kredi Destek Hattından da başvurular kabul edilecek. Başvuru formlarının doldurulmasın ardından olumsuz olsa bile dönüşler sağlanacak. Kısa zamanda dönüşlerin yapılması beklenirken bu şekilde vatandaş da mağdur edilmeyecek. Pandemiden dolayı zaten sıkıntı da olan vatandaşlara hızlı şekildenakdî destek sunulması planlanıyor. 6 ay geri ödemeyi kabul eden vatandaşların ayrıca banka tarafından sunulacak esnek ödeme seçeneklerinden birini seçmesi istenecek. Bu şekilde yorulmada ve maddi olarak dar boğaza girmeden ödemeler gerçekleştirilmiş olacak. Ödemelerinseçeneklerine göre bankaya ödenecek faizli tutarının da değişmesi planlanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP