DOLAR

32,6122

0.38%
EURO

34,8483

0.31%
ALTIN(gr)

2.494,99

0,44%
BİST 100

%
O Küçük Kız Tanıdığınız Biri! Bakın Ekranlarda Gördüğünüz Bu Ünlü Kim?
  • Finans 365
  • Gündem
  • O Küçük Kız Tanıdığınız Biri! Bakın Ekranlarda Gördüğünüz Bu Ünlü Kim?

O Küçük Kız Tanıdığınız Biri! Bakın Ekranlarda Gördüğünüz Bu Ünlü Kim?

Birçok ünlünün küçüklük fotoğrafı şaşırtıyor. Meral Zeren ve Bülent Kayabaş'ın arasında duran bu sarışın, mavi gözlü küçük kız da tanıdığınız ünlülerden. Peki onu tanıyabildiniz mi? Bakın kimiiş?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:21
O Küçük Kız Tanıdığınız Biri! Bakın Ekranlarda Gördüğünüz Bu Ünlü Kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medyada bazen öyle fotoğraflar görüyoruz ki… Yıllar ne de çabuk geçiyor dedirtiyor. Kimi yıllar içerisinde çok değişime uğrarken kimi ise 7’sinde ne ise 70’inde de o dedirtiyor adeta.

Bakalım Kimmiş Bu Sevimli Minik Güzel Kız

İki usta oyuncu, Meral Zeren ve Bülent Kayabaş’ın arasında duran bu sarışın, mavi gözlü küçük kız, ilk kez 6 yaşındayken Minik Cadı filmiyle kamera karısına geçmişti.

Annesi ve babası Türkiyenin duayen oyuncularından olunca armut dibine düştü bu küçük kız da günümüzün ünlü oyuncularından biri oldu. Peki onu tanıyabildiniz mi?

O küçük kız Çiçek Dilligilden başkası değil. 1969 yılında İstanbulda dünyaya gelen Çiçek Dilligilin babası Türk tiyatrosunun ve sinemasının unutulmaz ustalarından Avni Dilligil annesi yine duayenlerden biri olan Belkıs Dilligil. Abisi de yine aile mesleğini sürdüren Rahmi Dilligil.

Sanatçı bir ailenin içine doğan Çiçek Dilligil de daha çocuk yaşta mesleğini çoktan seçmişti. 1975 yılında Minik Cadı ile kamera karşısına geçen Dilligil, daha sonra da hem sahnede hem kamera karşısında oyunculuğu sürdürdü.

Mine, Ayrılık, gibi sinema filmlerinin yanı sıra aralarında Dudaktan Kalbe, Baskül Ailesi, Kaygısızların da bulunduğu çok sayıda dizide oynadı.

Bora Öztoprak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve boyunu geçen bir erkek evlada sahip olan Çiçek Dilligil, son döneme mide küçültme operasyonu geçirerek verdiği kilolarla gündeme gelmişti.

Çicek Dilligil Aliye Rona’nın da yeğenidir.

Sanat camiasında birçok ünlünün akrabalık bağı bulunuyor. Adeta padişahlık gibi. Baba, anne, oğul, kız birbirlerine el veriyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP