DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Emekliye Kira ve Yakacak Yardımı! Korona Yardımı Meclis Gündeminde
  • Finans 365
  • Finans
  • Emekliye Kira ve Yakacak Yardımı! Korona Yardımı Meclis Gündeminde

Emekliye Kira ve Yakacak Yardımı! Korona Yardımı Meclis Gündeminde

Emekliler için yakacak ve kira yardımı meclise taşındı. Konuyu meclise kim taşıdı, konu ile ilgili karara varıldı mı? Emekliye korona yardımı ile ilgili detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:21
Emekliye Kira ve Yakacak Yardımı! Korona Yardımı Meclis Gündeminde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona yardımlarının kapsamı genişletiliyor mu? Emekliye korona yardımı ile ilgili gelişmeler neler?

Emeklilerin merakla beklediği yakacak ve kira yardımı Türkiye Büyük Millet Meclisinin gündemine sonunda taşındı. Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yakacak ve kira yardımı konusuna ilişkin soru önergesi hazırladı.

Emekliler için kira ve yakacak yardımı yapılması düşünülmekte midir?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, emekliler için kira ve yakacak yardımı yapılması önerisine ilişkin soru önergesi hazırlağı açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’i sorusu “Emekliler için kira ve yakacak yardımı yapılması düşünülmekte midir?” oldu.

Ömer Fethi Gürer, sorusunun cevabını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istediğini dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ”Ülkemizde emekliler zor koşullarda yaşam mücadelesi vermektedir. Emekli maaşı asgari ücret altında kalan emekliler mağdur durumdadır. Emekliler kira fiyatlarındaki artışlardan ve diğer ürünlerdeki fiyat değişiklerinden doğrudan etkilenmektedir” açıklamasında bulundu.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP