30 Bin Lira Nakit Destek! Başvuruları Kaçırmayın!

30 Bin Lira Nakit Destek! Başvuruları Kaçırmayın!

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Ziraat Bankası'nın Sosyal hayatı destek kredilerine başvuru işlemleri hala devam ediyor. Vatandaşlar başvurmaları halinde 6 ay ödeme yapmadan 60 ay vadeli ve yüzde 0,55 faiz ile 30 bin liraya kadar kredi çekebiliyorlar. Detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:22
30 Bin Lira Nakit Destek! Başvuruları Kaçırmayın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Ziraat Bankası’nın Sosyal hayatı destek kredilerine başvuru işlemleri hala devam ediyor. Vatandaşlar başvurmaları halinde 6 ay ödeme yapmadan 60 ay vadeli ve yüzde 0,55 faiz ile 30 bin liraya kadar kredi çekebiliyorlar. Detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası’nın resmi sayfasındaki açıklama şöyle:

“Küresel pandemiden normalleşme sürecine geçiş doğrultusunda sosyal hayatın canlanması ile müşterilerimizin oluşacak finansman ihtiyaçlarının uygun şartlarda karşılanmasının yanı sıra yerli üretim yapan firmaların desteklenmesi amacıyla Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi sunmaktayız. Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak, anlaşma sağlanan firmalardan satın alınacak ürünler, azami 6 ayı ödemesiz olmak üzere azami 60 ay vade ile kredilendirilebilecektir. Kredi anlaşması bulunmayan firmalardan yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanması amacıyla; azami 6 ayı ödemesiz olmak üzere azami 60 ay vade ile kredi kullanılabilecektir.”

Bu kapsamda en düşük kredi limiti 3 bin, en yüksek kredi limiti ise 30 bin lira olarak belirlendi. Başvurular hala devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP