DOLAR

32,4099

0.21%
EURO

35,0922

-0.12%
ALTIN(gr)

2.320,59

0,05%
BİST 100

%
Halk Bank Faiz Oranlarını İnanılmaz Şekilde İndirdi Görenler Şoka Girdi

Halk Bank Faiz Oranlarını İnanılmaz Şekilde İndirdi Görenler Şoka Girdi

Faiz oranları vatandaşların kanayan yarası olmaya devam ediyor. Son zamanlarda her banka faiz oranını artırdı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:22
Halk Bank Faiz Oranlarını İnanılmaz Şekilde İndirdi Görenler Şoka Girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Normalleşme süreciyle beraber vatandaşlar da maddi açıdan toparlanmak istiyor. Hazırlıksız yakalan vatandaşlar uzun zamandır bu anların hayalini kursa da maddi olarak hazırlıksız olmak her şeyi alt üst ediyor. Özellikle esnaf son zamandır iyiden iyice kan ağlamaya başladı. Biriken borçlarını kapatmaya çalışan esnaf kendi ailesine bile vakit ayıramıyor. Edinilen bilgiye göre tüm bu verileri toplayan Halk Bankası vatandaşlara çok düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi verecek Faiz oranını %0 olarak ayarlayan banka faizsiz kredi için işlemlere başladı. Şimdiden bankaya bu yönden inanılmaz şekilde talep var. Verilecek kredi limiti ise 10 bin TL olarak planlandı. 18 yaşından büyük her vatandaş bu krediden yararlanacak.

Evrak İşlerine Son

Özellikle esnaf kanadının çok işine yarayacak olan bu krediler için banka çok heyecanlı. Uzun zamandır faizsiz kredi vermeyen banka vatandaşın geri dönüşünü çok merak ediyor. Başvuruların kısa zamanda başlaması düşünülürken farklı yollardan kredi başvuru yapmak mümkün olacak. İlk olarak şubeye gidip yüz yüze kredi için başvuruda bulunabilecek. Banka çalışanlarından destek alacak olan vatandaşlar 36 ay vade ile ödeme planı oluşturabilecek. Ödem planında değişiklik yapacak olan kişiler için banka danışanlarının yol göstermesi bekleniyor. Bir diğer sebep ise online başvuru oldu. Bu daha çok vakti olmayan ancak kredi ihtiyacı olan vatandaşlar için tasarlandı. 24 saat kredi alma imkanı tanıyan bu sistemler beraber kişilerin evrak illeriyle boğuşması engellenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP