DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Çok Ucuz Olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Çok Ucuz Olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Arjantin dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:22
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Çok Ucuz Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye’nin yatırımcılar için çok ucuz bir ülke olacak olduğunu belirtti. Gelişen ekonomilerden birisi olan ve sürekli daha fazla gelişmeye devam eden Türk ekonomisini daha iyi bir yere getirecek olduklarını belirten Albayrak, daha iyi bir ekonomi için gece gündüz çalışacak olduklarını açıkladı.

Piyasalar ile kavga etmeyecek olduklarını tam aksine piyasalar ile barışık olacaklarını belirten Albayrak, yatırımcıların çok daha ucuz ve uygun imkanlar ile Türkiye’de yatırım yapabilecek olduklarını açıkladı.

Albayrak, ”Bu dönemle ilgili şu çok net. Türkiye bir daha hiçbir zaman bu kadar cazip olmayacak. Maliyetler olarak, piyasa değerleri olarak böyle fırsat olmayacak. Bunu mutlaka bir kenara yazın. Türkiye hiçbir zaman bu kadar ucuz olmayacak. Öyle çok zaman sonra da değil. Kısa bir süre sonra bu sözümün gerçekleştiğini göreceksiniz.” ifadesi ile söz verdiğini ve kısa süre sonra dediğinin gerçek olacak olduğunun görülebilecek olduğu konusunda iddialı açıklamalarda bulundu.

İlk Çalışmalar Başladı

Albayrak’ın ilk Arjantin dönüşü ile birlikte yarın yapılacak PPK toplantısı ile ilgili çalışmalara devam ettiği, ekonomide yaşanan durgun havanın tersine çevrilmesi için çaba harcayacak olduğu tahmin ediliyor.

Başkan Erdoğan’ın damadı olmasından dolayı yabancı yatırımcının sert sözler ile eleştirdiği Albayrak’ın daha önceden Enerji Bakanı olması da yeni görevinde nasıl bir çaba harcayabilecek olduğunu merak ettiriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP