Gözler Altın Kurunun Üstünde! 8 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Gözler Altın Kurunun Üstünde! 8 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Gözler Altın Kurunun Üstünde! 8 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

Vatandaş altın kurunu yakından takip ediyor, son sekiz yılın rekorunu kıran altının durumu ne olacak? Yatırımcılar altına yatırım yapmalı mı? Hole Sempozyumu Sonrası Altın Fiyatında Yükselme Oldu Mu? Tüm detaylarıyla haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:22
Gözler Altın Kurunun Üstünde! 8 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni bir Eylül haftasına giriş yapmamızla birlikte vatandaş gözünü altın kuruna dikti, altın fiyatları ne olacak merak konusu oldu. Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle altında hareketlenmeler epey gündemdeydi geçtiğimiz günlerde Rusya Koronavirüs aşısı için onay verdikten sonra ve hole sempozyumu sonrasında altında hareketlenmeler meydana geldi, hareketli olmaya devam edecek gibi duruyor. İşte 8 Eylül 2020 güncel altın fiyatları…

8 Eylül 2020 Güncel Altın Fiyatları

  • Gram altın güne dikey bir hareketle başlayıp ardından düşüşe geçti, yeni güne – 0.14 düşüşle başlayan gram altın 461,66 liradan işlem görüyor.
  • Çeyrek altın geçtiğimiz günlerde dikey hareketlerle güne başlarken yeni güne – 0.39 düşüşle başladı, çeyrek altın 759,60 liradan işlem görmekte.
  • Cumhuriyet altını da yeni güne – 0.11 düşüşle başladı, cumhuriyet altını bugün 2.990,80 liradan işlem görmekte

Altın Fiyatları Düşer Mi? Altına Yatırım Yapılmalı Mı? Analistlerin Altın Hakkında Yorumu

Vatandaş sarı metalin fiyat durumu ne olacak merak ediyor, yatırımcılar altına yatırım yapmalı mı merak ediyorlar. Analistler vatandaşın merak ettiği tüm sorulara yanıt verdi, altın son sekiz yılın rekorunu kırıyor tekrar kendi rekorunu kırması olası, yeni tip Koronavirüs salgını sebebiyle altına yapılan yatırımların riskli olduğu belirtildi fakat kısa vadede kar etmeyen altın uzun vadeli yatırımlara müsait. Yani dünya üzerindeki kriz salgınını risk olarak alır ve uzun vadeli bir yatırım yaparsanız kazançlı taraf olabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP