Kredi Kampanyalarında Yeni Dönem Hızlı Başladı Detayları Halk Bank Açıkladı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Kampanyalarında Yeni Dönem Hızlı Başladı Detayları Halk Bank Açıkladı

Kredi Kampanyalarında Yeni Dönem Hızlı Başladı Detayları Halk Bank Açıkladı

Halk Bank vatandaşlara kredi imkanı sunarken teknolojik yeniliklerin tümünü değerlendirmeye devam ediyor. Hızlı Kredi Kampanyası ile anında ödeme alabilirsiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:22
Kredi Kampanyalarında Yeni Dönem Hızlı Başladı Detayları Halk Bank Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak adına kredi almaya devam ediyor. Kredi işlemleri esnasında uzayan süreler ve bitmeyen sıralar vatandaşlara fenalık getirebiliyor. Ayrıca nakit ihtiyacının da hızlı şekilde karşılanması gerekiyor. Tüm bu gereklilikleri alt alta sıralayan Halk Bankası kredileri yeni döneme uygun hale getirdi. Hızlı Kredi Kampanyası olarak isimlendirilen kredide tüm işlemler anında cevap buluyor. 50 bin TL’ye kadar kredi çekme imkanınız bulunuyor. Faiz oranları ve taksit seçenekleri de oldukça cazip. 36 aya varantaksitlendirmeimkanı ile vatandaşlar sıkıntıya girmeden kredilerini ödeyebilecekler. Kredi aldıkları anında borçlanma süreci başladığından ödeme planında bu noktaya dikkat edilmesi gerekiyor. Belli bir süre geri ödemesiz olan kredi kampanyalarının ise çalışmaları devam ediyor.

Krediniz Bir SMS Kadar Uzağınızda

Kredi alım süreci kadar başvuru işlemleri de gayet hızlı ilerleyecek. SMS ile başvuru dönemini getiren Halk Bankası bu sayede tüm işlemleri cep telefonu numarasıyla halledebilecek. 3452’ye TC kimlik numarasına ek olarak gelir belgesi ve talep edilen tutar yazılarak gönderilecek. Saniyeler içinde kredi başvurunuza cevap alabileceksiniz. Olumlu cevap alan vatandaşlar aynı numaraya onay mesajı attıktan sonra banka hesaplarından ya da elden teslim olacak şekilde veznelerden parayı tahsil edebilir. SMS dışından mobil uygulamalar ve internet bankacılığı aynı hızda kredi başvurusu oluşturabilecek. Mesai saatlerine takılmadan 7 gün 24 saat kredi başvurunsa bulunup, kredinizi alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP