DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
İki Farklı Müjde Tek Bankadan Geliyor Açıklamalar Milletin Ağzını Açık Bıraktı
  • Finans 365
  • Finans
  • İki Farklı Müjde Tek Bankadan Geliyor Açıklamalar Milletin Ağzını Açık Bıraktı

İki Farklı Müjde Tek Bankadan Geliyor Açıklamalar Milletin Ağzını Açık Bıraktı

İş Bankası yaptığı açıklamalara göre 2 farklı sürprizle vatandaşların karşısına çıkıyor. Başvurular da başlayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:22
İki Farklı Müjde Tek Bankadan Geliyor Açıklamalar Milletin Ağzını Açık Bıraktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre pandemi döneminden bu yana maddi konuda perişan olan vatandaşları rahatlatmak için bir girişimde bulunan banka iki farklı çalışma başlattı. Bu çalışmalar sayesinde milyonlarca vatandaş kredi alabilecek ve ihyacını görebilecek. Kredi limiti 25 bin TL olarak açıklandı ve faiz oranı da oldukça düşük. Ancak yapılan sürprizler bunlarla sınırlı değil. Yapılan açıklamaya göre kredi notu dikkate alınmayacak. Kişilerin kredi notları düşük olsa dahi ödeme alabilecekler. Kara listede olunması bankanın dikkat edeceği bir durum olarak görünmedi. Kredi notu düşük olan vatandaşların 2 farklı kefille kredi almanın yolu kolaylaşacak. Teminat olarak düzenli gelirin var olması yeterli olacak. Kredi notu ortalama bir düzey olan vatandaşlar içinse kefil ya da teminat olmayacak. Sadece düzenli gelir olması banka için yeterli olacak.

Faizler Vadelerle İlişkili

Bu fırsatlar karşısında kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların 4 farklı alternatifi bulunuyor. İlk alternatif bankanın şubelerine gidilmesi olarak planlanıyor. Şubelere giderek hem kredi başvurusu yapabilir ödeme planı oluşturabilirsiniz. Ödeme planı için sınır vade seçeneği 48 ay olarak belirlendi. Ancak 24 ayda da borçlarınızı ödemeniz mümkün. Faiz oranları ise vade seçeneğine bağlı olarak değişecek. Faiz oranını %1.12 olarak belirleyen banka 48 aya yayılmış olacak. Vade daraldıkça faiz oranları daha da iyileştirilmiş olacak. Aynı ödeme planları ve kredi faiz oranı online başvurularda da geçerli olacak. Dileyen ATM’lerden de başvuru oluşturabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP