DOLAR

32,5154

-0.09%
EURO

34,9400

0.27%
ALTIN(gr)

2.442,10

0,80%
BİST 100

%
Hercai’de Bu Hafta Miran Tüm Gerçekleri Sonunda Öğreniyor mu? Dizide Kimlere Ayrılık Gözüktü?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Hercai’de Bu Hafta Miran Tüm Gerçekleri Sonunda Öğreniyor mu? Dizide Kimlere Ayrılık Gözüktü?

Hercai’de Bu Hafta Miran Tüm Gerçekleri Sonunda Öğreniyor mu? Dizide Kimlere Ayrılık Gözüktü?

Miran bu hafta neler öğreniyor? Konak bu sarsıntıdan nasıl kurtulacak? ATV kanalının izlenen dizilerinden biri olan Hercai, her hafta yeni bölümü ile tüm sevenlerini şaşkına çevirmeyi başarıyor. Bu hafta ekranlara gelecek yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Devamı haberimizde..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:22
Hercai’de Bu Hafta Miran Tüm Gerçekleri Sonunda Öğreniyor mu? Dizide Kimlere Ayrılık Gözüktü?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fragmanda yayınlanan sahneler karşısında adeta tüm seyirciler bir an önce yeni bölüm gelsin diye merakla bekleyişlerine devam ediyor. Bu hafta yayınlanan bölüm içerisinde heyecan adeta doruklara ulaşırken bu anlarda Miran, Hazar’ın oğlu olduğunu da artık öğrenecek. Miran, Aslan ve Hazar tarafından adeta bir üçgen içine alınan Azize en büyük şoku yaşar. Bu anlarda yıllar önce hayatını yitirdi diye bildiği Füsun Aslanbey’in ölmeyip canlı kanlı bir şekilde karşısına çıkması karşısında ne yapacağını bilemez. Reyyan ve Miran her ne olur ise olsun artık kendi hayatlarını yaşamak için hemen kollarını sıvarlar. Bu dönemde yeni düzenlerine alışmak için çaba gösterirlerken Aslan’dan da tamamen umudu kesen Mahfuz Hazar ile konuşarak Miran hakkında bildiği tüm gerçekleri açıklamak için karar verir.

Miran Her Şeyi Öğreniyor

Mahfuz’un söylediklerinden sonra iyi bir araştırma yapar ve Miran’ın gerçekten de kendi oğlu olduğuna emin olur. Hazar, bu zamanda Azize ile yüzleşmek için gider. Ancak Aslanbey konağına gittiği zaman karşısına çıkan bir olay karşısında hatırladıklarından dolayı Hazar’ın Azize’ye karşı iyice bilenmesine de neden olacaktır. Bir taraftan da Miran, Aslan ve Hazar arasından üçgenin içerisine alınan Azize ise asıl şoku bu anlarda yaşayacak. Geçmişten bu tarafa kadar hayatını kaybettiğini bildiği Füsun Aslanbey’i karşısında yaşar bir şekilde canlı kanlı görecektir. Bütün insanların önünde Miran’ın Hazar’ın oğlu olduğunu açıklaması da gerçeğin gün yüzüne çıkmasına yardımcı olur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP