DOLAR

32,3162

0.2%
EURO

35,1419

0.02%
ALTIN(gr)

2.292,48

0,67%
BİST 100

%
ABD Kurumsal Müşteriler, Bitfinex’in Marj Piyasalarından Kısıtlandı

ABD Kurumsal Müşteriler, Bitfinex’in Marj Piyasalarından Kısıtlandı

Bitfinex'in ABD'li birden fazla müşterisi, Reddit'e dövizin marj ticareti hizmetlerine erişemediklerini keşfettikten sonra paylaşım yaptı. Bitfinex, daha önce U.S bireylerinin borsa servislerine erişmesine artık izin vermeyeceğini belirtmesine rağmen, Bitfinex'in destek portalı şu anda kısıtlamaların ABD'deki kurumsal müşterileri etkilemediğini belirtiyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:22
ABD Kurumsal Müşteriler, Bitfinex’in Marj Piyasalarından Kısıtlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitfinex, ABD Kurumsal Hesap Sahiplerine Marj Piyasalarına Erişim İşlemlerini Sınırladı. Son günlerde, Bitfinex’in ABD merkezli kurumsal müşterileri olduklarını iddia eden birkaç Redditor, aniden dövizin marj hizmetlerine erişemediklerini belirtti. Bitfinex, geçtiğimiz yıl Kasım ayında ABD perakende müşterilerine yönelik hizmetlerini sona erdirdiğini açıkladı. Bununla birlikte, şirket, kurumsal müşterilere, şu anda Bitfinex’in destek portalı SSS bölümünde belirtildiği gibi “kısıtlama yalnızca kişilerin hesaplarını etkiliyor” diye güvence verdi.

Marj Trader’ları Pozisyonları Kapatamıyor

ABD Kurumsal Müşteriler Bitfinex’in Marj Piyasalarından Kısıtlandı. Redditor uyelerinden biri “Bitfinex ile 2017 yılından beri kurumsal bir hesabımız oldu ve hem değişim, marj, hem de finansman için onaylandı. […] Marjda 6 şekilli ticaret yapıyoruz ve halen 2 marj pozisyonumuz açık. 7 Şubat’ta, […] marj ticareti yapılamadı. Hesabımın neden marjla ticaret yapamayacağının açıklaması veya uyarısı yok. Bunun yanı sıra, marj pozisyonlarımızı idare edemiyoruz. Pazar dün düştüğü için birkaç tasfiye uyarı e-postası aldık. Bir destek bileti gönderdik […] ve büyük ihtimalle 7’den fazla e-posta gönderdik. Bitfinex’den yanıt alınamadı. Görünen o ki e-postalardan hiçbirini açmamışlar “dedi.

O günün ilerleyen saatlerinde bill_bfx adında bir Bitfinex temsilcisi Redditor ile temas kurarak konunun “sizin için çözülmesi için ekibe gönderildiğini” belirterek “bir ABD kurumsal müşterisinin […] marj ticareti yapmaması gerektiğini” belirtti, ancak “açık pozisyonlarınız varsa, onları kapatmanızın engellenmesi kabul edilemez” dedi. Redditor yanıtını kabul etti ve sorunu çözdüğü takdirde konuyu güncelleyeceğini söyledi. Bu yazı geldiğinde, bill_bfx’in Redditor’a dört gün önce tepki vermesine rağmen, durumun çözüldüğüne dair bir gösterge yapılmamıştır.

ABD’li Kurumsal Müşteriler Bitfinex Marj Piyasalarından Kısıtlandı

Bir başka Redditor “Bir süre Bitfinex’e borç veriyordum. Bugün erken saatlerde API, ABD kullanıcılarının artık herhangi bir para birimi cinsinden almasına veya vermesine izin verilmediğini söyledi […] ABD perakende müşterilerinin kullanamayacağını biliyorum, ancak politikanın kurumsal müşteriler için geçerli olmadığını düşünüyorum. Politikada son zamanlarda bir değişiklik oldu mu? Kalıcı mı yoksa geçici bir önlem mi? “

Bu yazı geldiğinde, ikinci Redditor, Bill_bfx’i farklı bir konu üzerinde doğrudan sorgulamasına rağmen Bitfinex’den bir yanıt almadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP