Girişimcilere Yeni Destek Geliyor 15 Yıl Geri Ödeme Yok

Girişimcilere Yeni Destek Geliyor 15 Yıl Geri Ödeme Yok

Kırsal alanlarda iş yapan ve iş kuran vatandaşlar için devlet Deniz Bank iş birliği ile ödeme geliyor. Ödemeler 1 haftaiçindeyapılacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Girişimcilere Yeni Destek Geliyor 15 Yıl Geri Ödeme Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla vatandaşlar işten tek tek çıkartılıyor. Normalleşme sürecinin konuşulmasıyla beraber vatandaşlar çıkartıldığı gibi geri çağrıldıysa da iş işten geçmiş oluyor. Bu süreye kadar vatandaşı mağdur eden iş verenler için vatandaşlar da yeni bir yöntem geliştirdi. Bun a göre kendi işini kuran vatandaşlargirişimci olarak meydanlarda boy göstermeye başladı. Bu sayede işten atılma derdi ortadan kalkarken her kili kendi çalıştığının karşılığını almış olacak. Devlet kendiişini kuran vatandaşlar için ödemeler yaparken kendi işini kırsal alanlarda kuranvatandaşlar için daha fazla ödeme yapmayı planlıyor. Devlet ekonomisinde kırsal alanların önemiş gayet fazla. Bundan dolayı şehir hayatından ziyade kırsal alanlara yaşanan kopuşları destekleyen devlet vatandaşlara devamlı teşviködemesi yapmaya devamediyor.

Ticarette Fırsatlar Sunulacak

Yapacağı ödemenin bir tanesini de Deniz Bank ile anlaşıp yapacak olandevlet genç çiftçiye 180 bin TL’ye varan ödemeler yapacak. Yapılacak olan ödemenin ise 15 sene geri alınmaması bekleniyor. Toplamda 180 aya denk gelen bu süre genç girişimcileri oldukça sevindirdi. Faiz oranları da gayet esnek tutuldu. %0.69 oranında faizle işlem yapacak olan yetkililer ödem planını çiftçiye göre ayarlayacak. Bu bağlamda çiftçinin hasat zamanına göre ödemelerinbaşlaması ön görülüyor.Hasat zamanından önce ödeme talep etmeyen banka hasat zamanıyla beraber ödeme planını da başlatmış olacak. Ayrıca POS cihazına ulaşım da bu kredi alınmasıyla beraber mümkün olabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP