DOLAR

32,3693

0.15%
EURO

34,9967

-0.3%
ALTIN(gr)

2.325,00

0,25%
BİST 100

%
Gümüş Fiyatlarında Son Durum Ne?

Gümüş Fiyatlarında Son Durum Ne?

Yatırımcıların ilgi odağı olan gümüş piyasası oldukça merak ediliyor. Altından daha çok kazandıran gümüş son 1 ayın en merak edilen yatırımı oldu. Güncel gümüş alış- satış fiyatlarını sizin için haberimizde topladık. İşte detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
Gümüş Fiyatlarında Son Durum Ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emtia piyasasında ki hareketlilik nedeniyle artan gümüş fiyatları yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Son 1 aydır en çok merak edilen gümüş fiyatlarının altından çok kazandırması da yatırımcıların gözdesi olmasına neden oldu.

Altın ve gümüşte ki hareketlilik devam ediyor ve vatandaşlar bu yatırım araçlarının durumlarını sürekli kontrol ediyor.Gümüşün gramının emtia piyasasında kapanış fiyatı 6,6564 TL oldu ve gümüş bugün yüzde 1.73 artış farkı ile güne başlayarak piyasadaki son fiyat üzerinden işlem görmeye başladı. Gümüşün bugünkü alış fiyatı6.73 TL satış fiyatı ise 6.73 TL olarak işlem görüyor.

Altın Ve Petrol Fiyatlarında Son Durum Ne?

Petrol ve altın fiyatları güne yükselişle başlarken küresel anlamda toparlanma umudu devam ediyor. Güvenli liman alımlarıyla altın fiyatı yükselişini sürdürüyor. Pek çok veri ve yatırımcıların ortak düşüncesi küresel ekonomide toparlanma sürecinin hız kazandığına ilişkin umutlar yer alıyor.

Petrol fiyatları yüzde 1.0 dan çok yükselişe geçti. Pandemi sürecinde belirsiz piyasaların artması üzerine yatırımcılar güvenli liman olarak görülen yatırım araçlarına yönleniyorlar. Bu nedenle altın fiyatları da kısa süre içerisinde yükselişini sürdürmeye devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP