QNB Finansbank Konut Kredileri

QNB Finansbank Konut Kredileri

QNB Finansbank Konut Kredileri faiz oranları nedir? QNB Finansbank Konut Kredileri başvuru şartları, ödeme koşulları ve gerekli belgeler hakkında bilgi veren içerik.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
QNB Finansbank Konut Kredileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Finansbank Anonim Şirketi, Hüsnü Özyeğin’in başkanlığında 26 Ekim 1987 yılında 4 milyon dolar ödenmiş sermaye ile kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana her zaman ilklere imza atmış olan Finansbank gücüne güç katarak 2016 Ekim ayında ismini de aldığı güçle QNB Finansbank olarak değişikliğe gitmiştir. Bağlı olduğu QNB Finansbank iştiraklerindeki çalışanları ile müşterilerine tüm finansal ve gereksinimlerine hızlı ve kolay çözümler sağlamaktadır. Finansbank QNB 2017 Yıl sonu itibariyle net kârını 1 milyar 603 milyon TL olarak gerçekleştirmiştir.

Finansbank QNB, müşteri memnuniyetine önem vermekte olup, birden fazla kredi seçenekleri mevcuttur. Ev almak isteyenlere ödeme kolaylıkları sağlamaktadır. Çeşitli konut kredisi kampanyaları ile ev hayali kurup kiradan kurtulmak isteyenlerin uğradığı merkez banka haline gelmiştir. Konut kredisi seçenekleri şu şekildedir;

– Sabit taksitli konut kredisi,

– Evini Yenilemek isteyenlere konut kredisi,

– Artan tutarlı konut kredisi,

– Azalan tutarlı konut kredisi,

– Peşinatsız %100 konut kredisi,

– Kentsel dönüşüm projeleri kredisi,

Ayrıca, Finansbank QNB bünyesinde bulunan anlaşmalı konut projelerinden de evinizi Finansbank QNB ayrıcalığı ile kolayca alabilirsiniz.

Artan Taksitli Konut Kredisi Nedir?

Artan taksitli konut kredisi, Finansbank QNB olarak müşterine sunulan konut kredi türüdür. Ödeme seçeneklerini müşterilerin gelirlerine göre ayarlamış olduğu ve totalde ödenen faiz tutarını azaltan bir konut kredisi türüdür.

Artan Taksitli Konut Kredisi Özellikleri Ve Başvuru Şekli

Artan taksitli konut kredisinin özellikleri ;

– Ödeme seçeneklerini müşteri gelirine göre ayarlar,

– 180 aya kadar varan vade olanağı sunar,

– Faiz oranı değişmemektedir sabittir,

– Satın alınacak konutun eksper değerinin %80’ine kadar kredi kullanımı sağlanır,

– Gerçek kişiler tarafından tapu üzerinde mesken yazan konutlar için kullanımına izin verilir,

– Kredinin erken kapatılması söz konusu olduğu zaman ödenen ana para tutarının %1’ini masraf olarak tahsil eder. Ancak, kredi kullanımının üzerinden 36 ay geçmişse %2’sini masraf olarak tahsil eder.

Başvuru şekli ; Online olarak resmi internet sitesinden başvuru yapabileceğiniz gibi en yakın şubeden de artan taksitli konut kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP