Tüm Dünyayı Şaşkına Çeviren Olay! Tam 15 Yıl Boyunca Karnında Taşıdı Bakın Ne Çıktı!
  • Finans 365
  • Otomotiv
  • Tüm Dünyayı Şaşkına Çeviren Olay! Tam 15 Yıl Boyunca Karnında Taşıdı Bakın Ne Çıktı!

Tüm Dünyayı Şaşkına Çeviren Olay! Tam 15 Yıl Boyunca Karnında Taşıdı Bakın Ne Çıktı!

Kıyamet alameti gibi gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Normal insan gibi birçok uzvu var ama 2 eksikle 15 yıl boyunca anne karnında durdu. İşte o çarpıcı olayın detayları.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:34
Tüm Dünyayı Şaşkına Çeviren Olay! Tam 15 Yıl Boyunca Karnında Taşıdı Bakın Ne Çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gün geçmiyor ki dünya da gariplikler yaşanmasın. Bu cenini görenler hayatlarının şokunu yaşadılar. İşte ibretlik olayın detayları.

Daily Mail’in haberine göre; bu durumla çok nadir de olsa karşılaşılabiliyor. Kardeşinin midesinde gelişen ceninin ise tek eksiği ağzının ve burnunun olmayışı…

Bacakları, saçı ve cisnel organı bulunan cenini adeta bir anne gibi midesinde taşıyan Saidin, başarılı geçen ameliyatın ardından ceninden kurtuldu.

Bozuk ceninin ikizi içinde bulunmasının inanılmaz derecede nadir bir durum olduğunu kaydeden doktorlar ameliyata aldıkları Saidin’i ceninden kurtardılar.

‘SADECE AĞZI VE BURNU YOKTU’

Hasmah Ahmed, “Oğlumun karnındaki ceninin sadece burun ve ağzı yoktu. Onun dışında bir bebek gibiydi. Oğlumun son dört aydır ağrı şikayetleri oluyordu. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırıldı” dedi.

Uzmanlar her 500 bin canlı doğumdan birinde görüldüğü tahmin edilen bu durum için şunları söyledi: “Gebeliğin erken dönemlerinde, eğer bir kadın ikiz bebeklerine hamile ise bebeklerin göbek kordonu aracılığıyla diğerinin bedenine girebilir. Orada, bir parazit haline gelir, hayatta kalmak için kardeşinin vücuduna bağlıdır. Genellikle doğumdan sonra hayatta kalmazlar ama bebeğin hayatını tehlikeye atabilirler.”

Türkiye’de henüz bu şekilde vakaa görülmüş değil.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP