DOLAR

32,3659

0.14%
EURO

34,9705

-0.31%
ALTIN(gr)

2.323,94

0,21%
BİST 100

%
TRT O Dizide Finale Gidiyor Yılbaşı Yayın Akışı Belirlendi
  • Finans 365
  • Gündem
  • TRT O Dizide Finale Gidiyor Yılbaşı Yayın Akışı Belirlendi

TRT O Dizide Finale Gidiyor Yılbaşı Yayın Akışı Belirlendi

Pandemiyle birlikte birçok diziyle de arkadaş olduk dyebiliriz. Türkiye’de dizi dendiğinde de akla direkt TRT dizileri geliyor. Ancak yılbaşında bir diziyle daha vedalaşacağız. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
TRT O Dizide Finale Gidiyor Yılbaşı Yayın Akışı Belirlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT yılbaşına alışılagelmişin dışında bir yayınla giriş yapacak. Kalk Gidelim isimli diziyle yeni yıla merhaba diyecek olana kanal dizide farklı bir konsept kullanarak hem izleyiciyi çok güldürecek hem de diziye final yaptıracak. Uzun zamandır ekranda olan dizi yeni yılla beraber ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Birçok kanalın yılbaşı içeriğine ayak uyduran TRT diziye birçok ünlü ismi dahil etti. Konu itibariyle kalplerimizi ısıtan bir içeriğe sahip olan dizi ünlülerin katılımıyla karnavala dönüşecek. Dizilerde konsept dışı çalışmayı seven kanal bu sezonda adından söz ettirecek gibi duruyor.TRT yılbaşı özel olarak eğlenceli bir veda düşünüyor ünlü isimlerin varlığı da eğlenceyi artıracak.

Zeki Müren ile Unutulmayacak Yılbaşı

Gündüz kuşağına normal şekilde devam edecek olan kanal yılbaşı akşamıyla beraber yeni yıl havasına bürünecek. Kalk Gidelim dizisinin finalinin ardından ekranları karartmayacak olan TRT Zeki Müren ile geceye devam edecek. Nostalji sevenler için unutulmaz bir yayın olacak. Zeki Müren’in yeni yıla ilişkin konuşmasının ardından devam eden temennilerine izleyicinin de katılacağı kesin. Sanat Güneşi Zeki Müren ile yeni yıla çok farklı bir giriş yapacaksınız. Zeki Müren’in konuşasının ardından birçok ünlü sanatçı şarkılarını seslendirecek. Yıldırım Gürses, Selami Şahin, Sezen Aksu, Ajda Pekkan bu isimlerden sadece birkaçı. Müziğin efsane olduğu zamanlarına gideceğiniz isimler ile yeni yıla sanata doymuş şekilde girebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP