DOLAR

32,3625

0.11%
EURO

34,9699

-0.32%
ALTIN(gr)

2.324,30

0,22%
BİST 100

%
Kredi kartı borcu kapatmadan kredi kartı iptal ettirme

Kredi kartı borcu kapatmadan kredi kartı iptal ettirme

Kredi kartı borcunu kapamadan kredi kartı iptal ettirme, kredi kartı borcu varken kredi kartı iptal işlemi 2019.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:23
Kredi kartı borcu kapatmadan kredi kartı iptal ettirme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok vatandaşın aklında olan tek soru ”kredi kartımı borcu varken iptal ettirebilir miyim 2019?” evet, kredi kartınız borcunuz olsa bile iptal ettirebilirsiniz.

Kredi kartınızın aidatını ödemek istemiyorsanız ancak borçlarınız varsa kredi kartını iptal ettirme konusunda kesin kararınızı verdiyseniz yapmanız gereken basit.

Kredi kartınızı iptal ettirmek istediğinizi bankanıza bildirmeli ve bu konuda yardım isteyerek kredi kartınızın iptal olması konusunda talebinizin işleme girmesini beklemeniz gerekir.

Eğer banka şubesine giderek işlemleri yaparsanız ve kredi kartınızı yanınıza alırsanız daha kolay kredi kartı iptal işlemi yapabilirsiniz.

İptal işlemi yaptırmak istediğinizi belirttiğinizde size iptal ettiremeyecek olduğunuzu belirten bir temsilci denk gelirse bunun yasal hakkınız olduğunu ve banka müdürüne bu konuda sormasını isteyebilirsiniz. Veya bankanın müşteri destek hattını arayarak bu konuda bilgi alabilir ve kredi kartınızı bu yol ile iptal ettirebilirsiniz.

Borç var iken kredi kartını iptal ettirmeye çalıştığınızda aylık olarak kredi kartı borcunuzu kredi kartına ödemek yerine bankaya ödemek zorunda kalırsınız. Bankaya ödeyecek olduğunuz borç ile kredi kartına ödeyecek olduğunuz borç arasında eğer faiz ve hediye para yok ise aynı olacaktır ve sizden daha fazla para alamazlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP