Halkbank’tan Şehit Ve Gazilerimize Bir “Vefa” Örneği
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank’tan Şehit Ve Gazilerimize Bir “Vefa” Örneği

Halkbank’tan Şehit Ve Gazilerimize Bir “Vefa” Örneği

Türkiye'nin köklü bankalarından olan Halkbank bu sefer de şehit ve gazilerimizi unutmadı. Birçok konuda vatandaşlarımızdan desteğini esirgemeyen Halkbank oluşturduğu "Vefa İhtiyaç Kredisi" ile de şehit ve gazilerimize de destek oluyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
Halkbank’tan Şehit Ve Gazilerimize Bir “Vefa” Örneği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vefa İhtiyaç Kredisi Nedir?

Vatan uğruna canını feda etmiş aziz şehitlerimizin yakınlarına ve yine vatan uğruna bir parçasını savaşta bırakmış gazilerimize yönelik özel avantajlı kredilerdir. Halkbank şehit yakınlarına ve gazilerimize Vefa İhtiyaç Kredisi, Vefa Konut Kredisi ve Vefa Taşıt Kredisi gibi seçenekler sunuyor.

Düşük Faizli Kredi

Vefa kredisinin faizi oldukça düşük. Faiz %1.07 ve dosya masrafı yok. 48 ay vadeli 50.000 çekildiğinde %1.07 faiz oranı ile aylık taksit ödemesi 1.401.90 TL’dir. Kredinin yıllık maliyet oranı %16.5.441, kredinin 4 yılda geri ödenmesi 67.291.20’dir. Ayrıca ev sahibi olmak isteyen şehit yakınları ve gazilerimizin faiz oranları ise krediyi kullanarak 100.000 çektiklerinde 36 ay vade alternatifi seçerlerse faiz %0.80 olarak gözüküyor. %0.80 faiz oranı ile 36 ay vadeli 100 bin TL kredinin aylık taksit tutarı 3.207.97 TL’ye tekamül ediyor. Bu kredi de yıllık maliyet oranı ise %10.6419.

36 Ay Vadenin Zor Ve Kısa Zaman Olduğunu Düşünenlerin Dikkatine!

Halkbank bu konuda da yardımını esirgememiş. Eğer 100.000 TL için 36 ay vadenin ödenmesi zor ve kısa zamanlı olduğunu düşünüyorsanız 120 ay vade alternatifi sizin ilacınız olabilir. Faiz oranı %0.89’a yükseliyor. %0.89 faiz oranı ile 100 bin TL Halkbank Vefa Konut Kredisi çekildiğinde ise kredi aylık taksit tutarı 1.359.45 TL olmaktadır. Kredinin yıllık maliyet oranı %11.43490’a çıkarken Vefa Konut Kredisinde de hiçbir şekilde tahsis ücreti alınmamaktadır.

Vefa İhtiyaç Kredisi Çekme Koşulları

Şehadet belgesi olan şehit yakınları(anne,baba,eş ve çocuk), muharip gazi ve malul gazi belgesi olan gazi müşterileri; nüfus cüzdanı, ve gelir belgesiyle en yakınındaki Halkbank şubesine giderek krediye başvurabilir.

Peki Avantajları Neler?

Şehit yakınları ve gazilerimize unutulmadıklarını hissettirmek, onların yaşam standartlarını bir nebze de olsa arttırabilmek bir yana bu kredinin bir başka avantajları da var. Birçok şehit yakını veya gazilerimiz ev almak, yeni bir iş kurmak veya bir taşıt almak istemektedir. Fakat devletten gelen maaş miktarının düşüklüğü veya ailedeki giderin fazlalığı bu hayalleri ertelemeye müsaittir. Bu kredinin belki de en büyük avantajı düşük faizli ve vadesinin oldukça fazla olmasıdır. Böylece kredi sahibi bunalmadan taksitlerini ödeyebilecek, en güzeliyse hayallerini gerçekleştirebilecektir.

Biz de bu vatan toprakları uğruna canını feda etmiş, bayrağımızın rengini kanlarıyla süsleyen şehitlerimizi ve bir parçasını o savaş meydanında bırakmış gazilerimizi saygı ve sevgiyle anıyoruz. Unutulmadınız…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP