Gelir Belgesiz Banka Kartı Alınır Mı?

Gelir Belgesiz Banka Kartı Alınır Mı?

Gelir belgesiz banka kartı nasıl alınır? Banka kartı sahibi olmak için bir gelir sahibi olmak gerekiyor mu?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:24
Gelir Belgesiz Banka Kartı Alınır Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herhangi bir geliri olmayan veya geliri olup bunu bankaya ispat edemeyen kişiler banka kartı alabilir mi? Banka kartı alabilmek için ne yapılması gerekiyor? Banka kartı gelir belgesi olmayan kişilere verilir mi? Benzeri soruların yanıtlarının çoğu zaman doğru olmadığı ve bu konuda yanlış yönlendirmelerin olduğu ve dolandırıcıların bu ve benzeri konularda vatandaşları hileye düşürmeye çalışarak haksız kazanç sahibi olmaya çalıştıklarını görmek eğitim durumunun daha düşük olduğu illerimizde daha fazla görülmektedir.

Hemen Ücretsiz Alabilirsiniz

Banka kartı sahibi olmak isteyen ve gelir belgesi olmayan bir kişi gelir sahibi olsun veya olmasın, gelir belgesi olsun veya olmasın bir geliri olmasa dahi hiçbir ücret ödemeden banka kartı alabilir ve eğer ki 18 yaşını doldurmuş ise bugün istediği bireysel hizmet sunan bankalara giderek banka kartı başvurusunda bulunabilir.

Bazı bankalar hemen banka kartını teslim ederken, bazı bankalar ise belirli süre içerisinde banka kartının üzerine isim yazmalarından dolayı daha geç sürelerde banka kartını ortalama 15 gün içerisinde en geç 30 gün içerisinde* teslim edebilmektedirler.

Süreler bankadan bankaya değişebilir.*

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP